FILMEZZUNK.HU
6 meglepő érdekesség A kezdő című filmről

6 meglepő érdekesség A kezdő című filmről

6757

Érdekességek A kezdő című filmről

Egy menő internetes divatcég az esélyegyenlőség nevében idősebb, akár hasonló munkakörben szerzett tapasztalat nélküli álláskeresőknek is lehetőséget ad. Ennek apropóján jelentkezik gyakornoki pozícióba Ben Whittaker. Az elegáns, joviális öregúr felettese a talpraesett, határozott és kissé szeszélyes Jules Ostin lesz, akivel nem éppen zökkenőmentesen indul a közös munka. Idővel azonban kiderül, hogy sok közös van bennük, s a kezdeti távolság egyre szűkül Ben és Jules között.

A kezdő (The Intern, 2015)

6. Drena De Niro, Robert De Niro adoptált lánya játssza a hotel menedzsert.

5. Egy jelenetben Robert De Niro karaktere össze van zavarodva, mert nem tudja kicsoda Jay Z. Ez egy bennfentes poén De Niro és Jay Z között 2012 óta.

6 meglepő érdekesség A kezdő című filmről

4. Anne Hathaway karakterének az egyik alkalmazottját Mia-nak hívják. Ez egy utalás Anne Hathaway korábbi filmjére, a Neveletlen Hercegnőre, amiben ő játssza Mia hercegnőt.

3. A két színész remek alakítást nyújtott a filmben, amely elrepít minket a modern világba. Két világ összetalálkozása mindkettőre szükség van, hogy végül egy teljes egész jöjjön létre.

6 meglepő érdekesség A kezdő című filmről

2. A film fontos kérdéseket, témákat vet fel, mint például:

Lehet e egyszerre sikeres üzletasszony és boldog családanya is az ember?

Áthidalható e a korosztályok közötti kommunikáció?

1. A női főszerepre eredetileg Reese Witherspoon-t választották ki, ám a színésznő az utolsó pillanatban lemondta a szerepet, az ő helyére ugrott be Anne Hathaway.

Anne Hathaway - A kezdő /Intern, 2015/

Te jó ég! Így nézett ki fiatalon Steven Seagal – fotó

(Érdekességek forrása)

//Noncsi//


Article Tags: · · · ·