FILMEZZUNK.HU
Cuba Gooding Jr. 7 legjobb filmje

A 7 legjobb film a születésnapját ma ünneplő Cuba Gooding Jr. szereplésével

18076

Cuba Gooding Jr. legjobb filmjei

Összeállítottunk egy újabb toplistát az alapján, hogy véleményünk szerint, melyik Cuba Gooding Jr. filmek a legjobbak. Az Oscar-díjas színész a napokban ünnepli 55. születésnapját, ennek alkalmából esett rá a választásunk. A lista természetesen szubjektív, így elképzelhető, hogy nem egyezik a véleményünk. Ha bírod a színészt és ajánlanád valamelyik olyan filmjét, melyet nem tartalmaz toplistánk, kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon a poszt alá kommentbe!

7. Kísértés két szólamban (The Fighting Temptations, 2003)

Darrin Hill (Cuba Gooding Jr.), a nagydumás, de éppen hullámvölgyben lévő reklámszakember visszatér a szülővárosába, hogy felvegye az örökségét. A nagynénje pénzéhez azonban nem is olyan könnyű hozzájutni. Előbb teljesítenie kell az utolsó kívánságát: kórust kell szerveznie, és meg kell nyerniük az éves gospel-versenyt. A városka tele van különleges emberekkel, színes egyéniségekkel. Egy valami mindannyiukban (Beyoncé Knowles) közös: nem tudnak énekelni. Darrin már-már feladná a dolgot, amikor megismerkedik Lillyvel, a gyönyörű dzsessz-énekesnővel.

Kísértés két szólamban (2003)

6. Rádió (Radio, 2003)

Robert Kennedy (Cuba Gooding Jr.) a kisváros bolondja volt, mindenki csak “Rádió”-nak hívta. A kölykök kiközösítették maguk közül, állandóan gúnyt űztek a fogyatékos fiúból. Robert rajong a futballcsapatért, minden gondolata körülötte forog. Volt bátorsága is, hogy megcsinálja a lehetetlent, amihez segítséget kap a középiskolai futballedzőtől (Ed Harris). Barátságának és támogatásának köszönhetően Robert a csapat segédedzője lesz. Sok kemény küzdelem után a helyi csapat a bajnoki címért mérkőzhet, a város lakói pedig örökre szívükbe zárják mindkettőjüket.

Rádió (Radio, 2003)

5. Kutyabajnok (Snow Dogs, 2002)

Természetes, hogy egy kényelemhez szokott miami fogorvos nincs éppen elemében Alaszkában. Hát még ha hozzávesszük, hogy nemcsak az elemekkel kell megküzdenie, hanem nyolc vad szánhúzó kutyával is. Ted Brooks (Cuba Gooding Jr.) miami fogorvos Alaszkába utazik, hogy átvegye örökségét. Amikor megérkezik, kiderül, hogy egy ellenséges és fegyelmezetlen kutyafalkát örökölt, amely hét szibériai szánhúzó kutyából és egy border collie-ból áll. Hősünk ráadásul szembe kerül a mogorva öregemberrel, Thunder Jackkel is, akinek a kutyákra fáj a foga, ezért minden eszközt bevet, hogy a városi puhányt visszaküldje a melegebb éghajlatra. Ted azonban elfogadja kihívást, Alaszkában marad, és elhatározza, hogy kerül, amibe kerül, megtanul kutyaszánt hajtani.

Kutyabajnok (2002)

4. Üldözési mánia (Rat Race, 2001)

Donald P. Sinclair (John Cleese) hat különleges aranyérmét helyez el a nyerőgépeiben, Las Vegasban. A hat szerencsés, aki az érmék birtokába jut, indulhat egy különleges versenyen, ahol a nyertesnek kétmillió dollár ütheti a markát. A pénz Új-Mexikóban található, egy szekrénybe zárva. Szabályok nincsenek, a verseny pedig kezdetét veszi. A versenyzőkre a leggazdagabb unatkozó szerencsejátékosok kötnek fogadásokat egymás között, akik páholyból figyelik az eseményeket.

Üldözési mánia (2001, Rat Race)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · ·