FILMEZZUNK.HU

Daniel Craig egy centet sem szeretne a gyerekeire hagyni: “Örökséget hagyni az utódainkra visszataszító”

867

Daniel Craig egy centet sem szeretne a gyerekeire hagyni: “Örökséget hagyni az utódainkra visszataszító”

Daniel Craig 1992-ben kapta meg első filmszerepét az Egyedül a ringben című drámában, azóta építi folyamatosan a karrierjét. Számos kasszasikerben játszott, továbbá a filmtörténelem egyik legikonikusabb karakterét, James Bondot öt folytatáson keresztül alakította.

Daniel Craig egy centet sem szeretne a gyerekeire hagyni: "Örökséget hagyni az utódainkra visszataszító"

Színésznő feleségével, Rachel Weisz-szel és gyermekükkel

Ha valakit ilyen régóta foglalkoztatnak az álomgyárban, egyértelmű, hogy hatalmas vagyont halmoz fel az évek alatt. Az angol mozisztárnak a Celebrity Neth Worth nevű oldal szerint 160 millió dolláros, azaz körülbelül 47 milliárd forintos összbevétel áll a birtokában. Sok hasonló pályaívet leírt hírességnek bevett válasza, ha pénzügyeikről kérdezik, hogy azért építik birodalmukat, mert ezzel alapozzák meg gyermekeik jövőjét. Ám az angol színész egészen más elvet vall, egy interjúban elárulta, egy vasat sem kíván lányaira hagyni.

“Nem tervezek nagy összegeket hagyni a következő generáció részére. Úgy vélem, hogy örökséget hagyni az utódainkra egyenesen visszataszító. Az én filozófiám az, hogy szabadulj meg mindentől, mielőtt meghalsz. Van is erre egy régi mondás: “ha gazdag emberként halsz meg, elbuktál”

– ecsetelte a Candis Magazine interjújában. Craig egy példával is alátámasztotta teóriáját.

“A világ egyik leggazdagabb embere, Andrew Carnegie gyáriparos esetét mesélte el, aki milliárdos nagyságrendű vagyont halmozott fel élete során, azonban 1919-ben bekövetkezett halálakor egy fillér örökséget sem ruházott az utódaira a pénzből, amelynek javát jótékony célokra fordította.”

Hugh Jackman elárulta, hogy miért utasította vissza James Bond szerepét

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·