FILMEZZUNK.HU
Halálos fegyver - Filmes bakik

10 elképesztő filmes baki, amit nem vettél észre a Halálos fegyverben

70392

Halálos fegyver – Filmes bakik

A Halálos fegyver (Lethal Weapon) 1987-ben bemutatott, nagy sikerű amerikai akciófilm. A főszerepekben Mel Gibson és Danny Glover látható. A filmet Richard Donner rendezte, ahogy a nagy sikerre való tekintettel készült három folytatását is. A film meghatározó alkotás lett a maga műfajában. Nos, alábbi összeállításunkban olyan filmbéli bakikat mutatunk be, amik nagy valószínűség szerint a kedves Olvasóknak elkerülték a figyelmüket! Nektek feltűnt valamelyik az alábbi filmes bakik közül?

1) A kádban ücsörgő apát, Roger Murtaugh-t köszönti fel 50. születésnapja alkalmából a családja a fürdőszobában. Nick pólójának az ujja már akkor vizes, amikor belépnek az ajtón, pedig csak jóval később veszi be maga mellé a kádba az apja.

Halálos fegyver - Filmes bakik

2) Riggs egészen a mászókáig sétál, ami alá egy gumiszőnyeg van letéve. Azonban amikor a gyilkos legközelebb rálő Riggsre és Riggs lábát közelről mutatja a kamera, nincs alatta semmilyen szőnyeg. Majd pár lépéssel közelebb megy az ablakhoz és lelövi a gyilkost.

Halálos fegyver - Filmes bakik

3) Riggs ex-felesége a képen átszalad egyik oldalról a másikra, hiszen nem azon az oldalon van a képkeretben, ahol a film elején láttuk.

Halálos fegyver - Filmes bakik

4) Roger és Riggs első apróbb közös küldetése egy öngyilkosjelölt férfi megmenekítése a tetőről. Riggs magára vállalja a feladatot és felmegy a férfihez beszélgetni. Csellel magához bilincseli, majd azért, hogy jól ráijesszen leugrik vele együtt a tetőről. Ugrás közben látszik, ahogy a bilincs egyszerűen kettészakad. Nyilván aggódtak a színészek testi épségéért, így nem igazi bilincset tettek rájuk.

Halálos fegyver - Filmes bakik

5) Roger és Riggs felkeresi Dixie-t annak reményében, hogy majd megtudják tőle, ki bérelte fel őt, hogy mérgezze meg Amandát. Riggs és Roger napszemüvegben vagányan lépked Dixie házához. A gond csak az, hogy a szemüvegekben megcsillan a kamera. A robbanás után meg szőrén-szálán eltűnnek a szemüvegek.

Halálos fegyver - Filmes bakik

6) Ha figyelmesen megnézitek, észreveszitek, hogy ott van egy zsebkendő a földön fekvő Roger zakóján. Amikor Roger felemelkedik a földről, a zsebkendő eltűnik.

Halálos fegyver - Filmes bakik

7) A gyilkosságnak a hírére még a napszakok is összekuszálódnak, mert a helikopter elszáll a szép naplementében, de amikor a tábornokot mutatják az autóból még fent van a nap az égen.

Halálos fegyver - Filmes bakik

8) Roger résnyire nyitva hagyta az autója ajtaját. Amikor leszáll a repülőgép, az ajtó magától teljesen kinyílik.

Halálos fegyver - Filmes bakik

9) Kínvallatásra fogják a két rendőrt. Riggs-et slaggal locsolják miközben Joshuaval beszélget. Amikor távoli képen látjuk, akkor az arcába folyik a víz, amikor viszont közeli képen csak az arcát látjuk, a víz már mellette csordogál.

Halálos fegyver - Filmes bakik

10) A következő jelenetben Riggs felesége sírjánál ácsorog szakadó esőben. Riggs-nek valószínűleg esőlepergető az arca, ugyanis a haja vizes, de sebhelyes arcán nem folyik a víz.

Halálos fegyver - Filmes bakik

Már 12 éve, hogy elhunyt Peter Falk – Ilyen jóképű volt fiatalon mindenki Columbója

(Forrás)


Article Tags: · · · · ·