FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, jön az új Alkonyat!

Biztossá vált, jön az új Alkonyat!

12205

Biztossá vált, jön az új Alkonyat!

Bella és Edward visszatérnek! A Stephenie Meyer regényfolyamából készült filmek mellett sokáig kitartott a közönség a kritika szerint gyenge minőségük ellenére is, és mivel mostanában az HBO-nál is újramelegítenek egy rakás 2000-es évek elejéről származó IP-t (lásd még a Harry Pottert vagy A Gyűrűk Urát), hát a Lionsgate-nél is úgy döntöttek, hogy itt az ideje újra megfejni ezt a tehenet. Legalábbis a The Hollywood Reporter értesülései szerint.

Ezek az értesülések egyébként nem túl bőbeszédűek, mivel még sok minden nincs tisztázva. Lényegében csak a terv áll készen: tévésorozat formájában újrázni Meyer könyveit. De hogy milyen platformra, és mikorra készülhet el, azt homály fedi, mint ahogy az író(k) személyét is. A stúdió tervei szerint első körben ez utóbbi kérdést tervezik megválaszolni, aztán jöhet csak minden más.

A The Hollywood Reporter szerint Meyer is kiveszi majd a részét az újbóli adaptációból, ahogy Wyck Godfrey és a Lionsgate korábbi társelnöke, Erik Feig is, aki anno még a Summit Entertainmentnél bölcsen csapott le a Paramount által lepasszolt megfilmesítési jogokra.

Már 76 éves a Dallas sötét hajú szépsége! Susan Lucci a mai napig elbűvölő

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·