FILMEZZUNK.HU
Margot Robbie kipakolt: reszketett a forgatáson a meztelenkedős jelenetnél

Margot Robbie kipakolt: reszketett a forgatáson a meztelenkedős jelenetnél

2033

Margot Robbie kipakolt: reszketett a forgatáson a meztelenkedős jelenetnél

Margot Robbie manapság Hollywood egyik új üstökösének számít, aki már mostanra számos filmben bizonyította tehetségét. A színésznő kezdettől fogva igyekszik úgy alakítani a karrierjét, hogy ne ragadjon bele a szexi szőke skatulyába. Pedig rögtön a hollywoodi bemutatkozója is pontosan ezt a szerepet szánta neki. Meg is gyűlt vele a baja.

Margot Robbie kipakolt: reszketett a forgatáson a meztelenkedős jelenetnél - A Wall Street farkasa

Margot Robbie pályafutása elején inkább csak sorozatokban vagy kevésbé jegyzett alkotásokban tűnt fel. A nagy áttörést a 2013-as A Wall Street farkasa hozta el számára, ezt követően már meredeke ívelt felfelé a karrierje, bár az is tény, hogy időnként belenyúlt egy-egy gyengébb filmbe is. De saját bevallása szerint élete egyik legnehezebb napját forgatásán élte át. Nem elég ugyanis, hogy itt mindjárt olyan igazi legendákkal kellett együtt dolgoznia, mint Martin Scorsese vagy Leonardo DiCaprio, még meg is kellett lépnie azt, amire nagyon sok hollywoodi színésznő eleve nem is hajlandó. Anyaszült meztelenül kellett a kamera elé állnia.

Bár a filmet rendező Martin Scorsese felajánlotta neki, hogy az ominózus jelenetben legyen rajta egy lenge hálóing, Margot Robbie úgy érezte, az általa játszott karakternek nem okozna gondot bárki előtt pőrén megjelennie. És ő tökéletesen hű akart maradni a szerepéhez. Csakhogy eljött a jelenet forgatásának napja, ő pedig szó szerint reszketve ment el dolgozni. Fogalma sem volt róla, hogyan fogja megcsinálni, ám ekkor a stáb egy meg nem nevezett tagja egy üveg tequilát nyomott a kezébe. A színésznő gyors egymásutánban le is gurított három pohárkával az italból, ami kellő bátorságot öntött belé. A többi pedig, ahogy mondani szokták, már történelem…

Adam Sandler felesége igazi bombázó – Már 25 éve bolondul gyönyörű feleségéért

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·