FILMEZZUNK.HU
7 dolog , amiket eddig nem tudtál Omar Sy-ról, az Életrevalók című film sztárjáról

7 dolog, amiket eddig nem tudtál Omar Sy-ról, az Életrevalók című film sztárjáról

5415

Omar Sy érdekességek

Omar Sy napjaink egyik legnépszerűbb színészévé avanzsált, köszönhetően a világsikerű Életrevalóknak, vagy a hatalmas népszerűségnek örvendő Lupin című sorozatnak. De ki is ő valójában? Alábbi összeállításunkban őt ismerhetitek meg egy picit jobban.

1. Omar Sy igen nagy szegénységben nőtt fel. 1978. január 20-án egy nyolcgyermekes család negyedik gyermekeként született Párizs egyik külvárosában.  Szülei bevándorlók voltak, Nyugat-Afrikából érkeztek Franciaországba az 1960-as években. Gyermekkorában ugyanis nélkülözésben élt családjával. Mauritániai származású édesanyja takarított, emellett ellátta a 8 gyermeket,  szenegáli származású édesapja pedig gyárban dolgozott.

7 dolog , amiket eddig nem tudtál Omar Sy-ról, az Életrevalók című film sztárjáról

2. Omar nem színészként kezdte pályafutását. Először ugyanis a rádióban kezdett dolgozni komikusként, majd különböző televíziós szerepléseket  vállalt, főleg Fred Testot komikustársával együtt. Omar és Fred szkeccsei – ezzel a címmel készítettek videókat.

3. A színész családi élete teljesen rendben van. 2007. július 5-én Tremblay-sur-Mauldre-ban 10 évnyi kapcsolatot követően vette feleségül Hélènét, öt gyermeke édesanyját. Szép családja van, három fiú és két lány. A család jelenleg Los Angelesben él.  Hélène vezeti a CéKeDuBonheur nevű nonprofit szervezetet, mely a francia kórházak gyermekosztályait támogatja,  valamint a Siyah Organics nevű szenyecai-amerikai bioélelmiszer-kiegészítő céget.

7 dolog , amiket eddig nem tudtál Omar Sy-ról, az Életrevalók című film sztárjáról

4. Omar Sy bár Amerikában él igen jómódban, adót továbbra is Franciaországnak fizet. Azt mondja, ezzel a gesztussal szeretné megköszönni az országnak, hogy évekkel ezelőtt befogadták családját.

7 dolog , amiket eddig nem tudtál Omar Sy-ról, az Életrevalók című film sztárjáról

5. Bár Omar több filmben is szerepelt, mint a Különös bevetés, Szafari, Ketten egyedül Párizsban, a 2011-es Életrevalók után megnyíltak előtte Hollywood kapui. Válogatásokra járt, bár az angolt nem nagyon beszélte. Játszott azóta több filmben is, mint például a Derült égből apu, a Szamba vagy a Csokoládé, de ami miatt most mindenki beszél róla, az a Netflix új sikersorozata, a Lupin.

Így néznek ki ma az Életrevalók című film szereplői

6. Érdekesség, hogy az Életrevalók című film forgatása előtt Omar – hogy minél hitelesebb legyen az általa eljátszott karakter – kemény diétába kezdett. Mivel a forgatókönyv szerint Driss éppen azelőtt szabadult a börtönből, muszáj volt Omarnak is vékonyabbnak lennie.

Így néznek ki ma az Életrevalók című film szereplői

7. A Netflixen bemutatott sorozata, a Lupin óriási sikerrel robbant be januárban. A széria az egész világot bejárta. Összesen 190 országban debütált és a Neflix szerint ez volt minden idők második legnépszerűbb sorozata (a Vaják után).

Döbbenetes siker Omar Sy legújabb rablós sorozata!

Szerző: MéziMcFly

Így kötött barátságot a legendás páros, Bujtor István és Kern András


Article Tags: · · ·