FILMEZZUNK.HU
Titanic

Jack a Titanic végén miért nem mászott fel Rose mellé az ajtóra? Itt a várva várt válasz!

17728

Jack a Titanic végén miért nem mászott fel Rose mellé az ajtóra? Itt a várva várt válasz!

Minden idők egyik legnagyobb filmes rejtélyére végre választ kaptunk! Vannak kérdések, amelyek sosem fognak kimenni a divatból, ilyen az például, hogy Jack a Titanic végén miért nem mászott fel Rose mellé az ajtóra? Leonardo DiCaprio halála valószínűleg örökké foglalkoztatni fogja az embereket, azonban most James Cameron, a produkció rendezője nyilatkozott az ügyben.

James Cameron eloszlatott minden kétséget a Titanic végével kapcsolatban

Cameron szerint az ajtó nem bírta volna el mindkettejüket, amivel a Mythbusters című televíziós műsor vezetői nem értettek egyet és kísérletet tettek ennek a cáfolására. A két műsorvezető arra a következtetésre jutott, hogy ha a két főhős, DiCaprio és Kate Winslet az ajtóhoz kötötte volna a mentőmellényét, akkor az a jókora fából készült ajtó két ember súlyát is elbírta volna. Az ügyből kifolyólag egyszer már megszólalt Kate Winslet, azonban most a direktor fejtette ki picit bővebben a véleményét a dologról.

„Jól van, játsszuk le rendesen megint azt a jelenetet. Te vagy Jack ott a nulla fokos vízben, és kezdesz kihűlni. A Mítoszrombolók azt mondják, vedd le a saját mentőmellényed, kérd el Rose-tól az övét, ússzál be az ajtó alá, kötözd úgy hozzá a mentőmellényeket, hogy azokat ne sodorja el a víz két perc múlva. Ez azt jelenti, hogy öt-tíz percen át nulla fokos vízbe kell alámerülnöd. Mire feljönnél, már halott vagy. Szóval ez a megoldás nem működik.”

James Cameron eloszlatott minden kétséget a Titanic végével kapcsolatban

Cameron szerint a lehető legjobb megoldást választotta Jack, a felsőtestét kint tartotta a vízből, és abban bízott, hátha még időben kimentik őket.

„Vicces fickók, és imádtam azt a részt együtt csinálni velük, de sok marhaságot is beszélnek”

– mondta a rendező a Mythbusters műsor vezetőiről.

Catherine Deneuve mindig is visszautasította a plasztikát – A 80 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

(Forrás: origo.hu)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · ·