FILMEZZUNK.HU
Terence Hill többször is kifejezte szeretetét hazánk felé: "Szeretem a magyarokat!"

Terence Hill többször is kifejezte szeretetét hazánk felé: “Szeretem a magyarokat!”

8052

Terence Hill többször is kifejezte szeretetét hazánk felé: “Szeretem a magyarokat!”

Hatalmas rajongótábora van Terence Hillnek Magyarországon! Ennek is köszönhető, hogy a Bud Spencerrel közös, negyven-ötven esztendővel ezelőtt forgatott filmjeiket a mai napig rendszeresen sugározzák a televíziós csatornák.

"Szeretem a magyarokat!" - Terence Hill

Az utóbbi időben szinte hazajár hozzánk. Még családi kötődése is van itt. Pedig nagyon sokat kellett várnunk rá, hogy ellátogasson Budapestre, s először titokban érkezett.

“Az igazság az, hogy már voltam itt korábban, úgy hét-nyolc esztendővel ezelőtt. Ugyanis a fiamnak van egy jóbarátja, aki egy nagyon csinos magyar lányt vett feleségül, hozzájuk jöttünk el karácsonykor látogatóba.”

– árulta el Terence Hill, amikor legutóbb egy filmbemutatóra érkezett a fővárosunkba.

“Több mint egy hetet töltöttünk itt, és remekül éreztük magunkat. Sok mindent megnéztünk, örülök, hogy most vissza tudtam jönni. Szeretem a magyarokat.”

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az utóbbi esztendőkben többször is ellátogatott hozzánk.

Terence Hill friss fotókon: a színészlegenda 83 évesen is remekül néz ki

2017-ben a Bud Spencer-szobor Corvin közi avatásán volt jelen díszvendégként. 2018-ban pedig kétszer is jött, előbb szeptemberben a Nevem: Thomas című filmjének a díszbemutatójára és közönségtalálkozóra, sőt még harley-davidsonosokkal is motorozott együtt. Majd az év novemberében titokban jött jótékony céllal, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetbe látogatott el. A kórházat a Különben dühbe jövünk című filmjükből ismert legendás Dune Buggy autó elárverezéséért befolyt összeggel segítették. 2019 februárjában pedig a moziklasszikusaik többségének zenéjét szerző Guido és Maurizio de Angelis testvérpár koncertjének díszvendége volt.

“Mindig szeretek ide jönni, hiszen itt árad felém a rajongók szeretete. Nagyon megható, hogy a Bud Spencerrel közös régi filmjeinket még mindig vetítik a tévékben. Ez az igazi siker.”

Felnőtt nővé érett Bud Spencer lányunokája: fotókon a 28 éves Sofia

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · · ·