FILMEZZUNK.HU
Fűrész - Filmes bakik

10 elképesztő filmes baki, amit nem vettél észre a Fűrészben

39556

Fűrész – Filmes bakik

A Fűrész egy 2004-ben bemutatott amerikai horrorfilm, mely a Fűrész-sorozat első epizódja is egyben. Mindössze tizennyolc nap alatt készült el a produkció, de így is olyan sikeressé vált, hogy a közelmúltban már a nyolcadik felvonásnak is kijött az előzetese. Azonban ez a film is úszkál a bakikban, amiből mi most a 10 legszembetűnőbbet mutatjuk be. Nektek feltűnt valamelyik?

1) Hol a boríték meg a kazetta?

Fűrész - Filmes bakik

Adam felfedez a nadrágzsebében egy borítékot, melyben egy kazetta található. Dr. Gordon zsebében is van egy ilyen kazetta, plusz egy kulcs, de azzal a kulccsal nem tudja kinyitni a lábán levő lakatot. Adam leteszi a földre a borítékot és a kazettát, majd kéri Dr. Gordontól a kulcsot, hátha az övét nyitja. Később, amikor próbálja kinyitni a lakatot, a boríték már máshol van, a kazettát pedig nem is látjuk.

2) A pisztoly távolsága

Fűrész - Filmes bakik

A fogva tartó Alison fejéhez nyomja a fegyvert, majd a következő pillanatban szemmel láthatóan jókora távolság van Alison feje és a pisztolycső között

3) A mandzsettagomb

Fűrész - Filmes bakik

Miután Dr. Gordon kiszállt a kocsiból még az ablakon keresztül váltott néhány mondatot a nyomozóval. Amíg beszélgettek a doki mandzsettagombja hol látszik, hol pedig nem.

4) A kínos fotó

Fűrész - Filmes bakik

Diana hívja a dokit, hogy ne higgyen el semmit Adamnek, mert ismeri őket. Kínos beszélgetés következik: Adam bevallja, hogy ő követte és fotózta le előző este Dr. Gordont. Gordon megállt egy pillanatra és megpiszkálta az orrát. Valószínűleg ez nem tetszett a gépnek, mert a fényképen a doki az arcát fogja.

5) Furcsa fogás

Fűrész - Filmes bakik

Dr. Gordon nem tudja két másodpercig ugyanúgy tartani a fényképet.

6) Az a fránya fegyverfogás

Fűrész - Filmes bakik

Alison ügyességének köszönhetően elveszi a fegyvert Zeptől és ráfogja azt, de talán nehéz a fegyver, mert Alison hol két, hol pedig egy kézzel tartja azt.

7) Fájó sérülés

Fűrész - Filmes bakik

Zep meg akarja ölni a dokit, de Adam felborítja és agyonveri a WC deszkával. Ami azért mókás, mert mint pár perccel később kiderül Adamet a vállán találta el a golyó, és eléggé fáj neki a sérülés.

8) Véres kéz, tiszta kéz

Fűrész - Filmes bakik

A doki odakúszik Adamhez, akinek először teljesen véres a bal keze, majd pár pillanattal később már szinte tiszta.

9) A doboz helye

Fűrész - Filmes bakik

Előbb a bal, majd a jobb oldalon található a doboz

10) Fűrész

Fűrész - Filmes bakik

Előbb a lakatot fűrészeli főhősünk, majd egy képkockaváltással később már a láncra vált.

Louis de Funès unokája rettentő jóképű: így néz ki a 27 éves Charles

(Forrás)


Article Tags: · ·