FILMEZZUNK.HU
Borzasztó dolgokat árult el Keira Knightley a Karib-tenger kalózais időszakáról

Borzasztó dolgokat árult el Keira Knightley a Karib-tenger kalózais időszakáról

2179

Borzasztó dolgokat árult el Keira Knightley a Karib-tenger kalózais időszakáról

A Karib-tenger kalózai a 2000-es évek egyik legnagyobb blockbuster sorozata volt. Elképesztő mennyiségű pénzt hoztak a kalózok a Disney-nek, továbbá hasonló méretű hírnevet a főszereplőknek. De amíg Johnny Depp és Orlando Bloom ezt örömmel fogadta, Keira Knightley-nak sajnos meggyűlt vele a baja. Az Elizabeth Swannt alakító színész mindössze 17 éves volt, amikor a Fekete Gyöngy átkát forgatták.

10 erős női karakter, akik igazi példaképpé váltak

Keira Knightley mindössze 17 éves volt a film ideje alatt

A film sikerének köszönhetően a fiatal színésznő egycsapásra a legismertebb sztárok egyikévé vált. Ez a hirtelen jött hírnév azonban több problémát is okozott neki, amelyekről az évek alatt többször is beszélt már. 2016-ban azt mondta a Varietynek erről, hogy mivel ő nem extrovertált és a film idején még épp a felnőtté érés határán volt, ezért nagyon nehezen tudott megbírkózni azzal, hogy mindenki őt figyelte, ami traumatikus volt a számára. A Variety újra felhozta a témát Knightley-nak, aki akkor egy picit más megvilágításba helyezte azt, ami a Karib-tenger kalózai filmek forgatása idején történt vele:

„Sosem voltam elég jó. Nagyon céltudatos voltam. Tele voltam ambícióval, és folyamatosan próbáltam még jobbá és jobbá válni, ami nagyon fárasztó módja az életnek. Fárasztó. Egy kicsit csodálom is emiatt a 22 éves önmagamat, szívesen lennék egy kicsit olyan megint. Most már látom, hogy mennyire elképesztő is volt. Persze megfizettem az árát.”

Szerencsére Knightley most már jobban tudja kezelni a hírnevét. Igaz, ehhez egy ponton már szakemberre volt szüksége az elmondása alapján:

„Mostanra nagyon szerencsés lettem, nagyon élvezem a karrierem és a hírnevem sem annyira kimerítő már. Vállalható lett és ez nagyszerű. De akkoriban nem volt az, sok évnyi terápia kellett hozzá, hogy helyretegyem.”

Kiderült, hogy Keira Knightley élete során hányszor látta az Igazából szerelem című filmet

(Via Esport1.hu)


Article Tags: · · ·