FILMEZZUNK.HU
Gal Gadot szerint már itt lenne az ideje egy Marvel vs. DC crossovernek

Gal Gadot szerint pont itt lenne az ideje egy Marvel vs. DC crossovernek

1843

Gal Gadot szerint pont itt lenne az ideje egy Marvel vs. DC crossovernek

Biztosan vannak olyanok, akik már feltették a kérdést, hogy hová lehet még ezt a szuperhősös mániát fokozni: a nagy közös eseményfilmek korát a multiverzumosdi váltotta, de ahogy a csodák is csak három napig tartanak, ez sem fogja túl sokáig bírni, szóval a vezető stúdióknak ki kell találniuk valami újat. Vagy esetleg találniuk kell valami régit, amit áthozhatnak a képregények világából?

Gal Gadot kitálalt: Az Igazság Ligája rendezője megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét

A logikus lépés a multiverzumok után a kiadók közötti crossoverek lehetnek, amiknek persze van egy csomó jogi akadálya, de végül is a Pókember jogait birtokló Sony is meg tudott egyezni a Disney-hez tartozó Marvel Studiosszal a “kölcsönzésről”, és technikailag nincs sok különbség e között az egyezség, meg egy Marvel-DC megállapodás között sem. Habár a Warner Bros. Discovery jelenlegi vezetésével lehet, hogy problémás lenne mostanában a dolog. Gal Gadot a DC-nek köszönhetően lett világhírű, hiszen ő játszotta a 2017-ben bemutatott Wonder Woman főszerepét. A színésznőt mikrofonvégre kapták, ahol megkérdezték tőle, hogy mit szólna egy Marvel-DC crossoverhez:

“Lehet, hogy csinálhatnánk egy olyat, hogy Wonder Woman felbukkan a Bosszúállókban, a Bosszúállók pedig feltűnnek a Wonder Womanben. Én nyitott vagyok, nekem csak a szeretet számít, és nagyon szeretem az összes barátomat a DC-nél és a Marvelnél is, szóval majd meglátjuk”

– válaszolta Gadot a kérdésre.

10 érdekes tény híres filmekről, amikről még biztosan nem hallottál

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·