FILMEZZUNK.HU

Christian Bale 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

32429

3. Az aszfalt királyai (Ford v Ferrari, 2019) 

Az Oscar-díjas Matt Damon és Christian Bale a főszereplői az igaz történet alapján készült filmnek, melyben a látnoki erővel bíró autótervező, Carroll Shelby (Damon) és a vakmerő, brit születésű autóversenyző, Ken Miles (Bale) együtt küzdenek meg a vállalati beavatkozással, a fizika törvényeivel és saját démonjaikkal, hogy megépíthessenek egy forradalmi versenyautót a Ford Motor Companynek, amivel legyőzhetik Enzo Ferrari autóit az 1966-os Le Mans-i 24 órás versenyen.

Az aszfalt királyai - Filmkritika (Ford v Ferrari) 2019

2. A tökéletes trükk (The Prestige, 2006)

Rupert és Alfred rivális bűvészek. Amikor Alfred egy nap egy lenyűgöző mágikus mutatvánnyal áll a közönség elé, Rupert kétségbeesetten próbálja kitalálni, hogy mi lehet a titka. Bármennyire is próbálkozik azt megfejteni, nem sikerül, így már ő maga is kezdi azt hinni, hogy a trükk nem is szemfényvesztés.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

Christian Bale zseniálisat alakít az A tökéletes trükkben, amely film a trükkök és a szemfényvesztés világát mesteri módon tárják elénk, megborsozva egy kis misztikus tudománnyal, a Tesla teleportáló géppel. A filmet Christopher Nolan rendezte, ahogy listánkon több filmet is. Nolan általában nem lő mellé filmkészítés terén!  (12+)

1. Batman – A Sötét lovag (Batman: The Dark Knight, 2008)

Batman ismét a bűn nyomába ered: nekilát, hogy szétverje azokat a bűnszerveteket, melyek rettegésben tartják a város utcáit. Ezúttal is számos segítőre akad, elsősorban Jim Gordon rendőrfelügyelő és Harvey Dent államügyész személyében. A hármas fogat hatásosnak bizonyul, de hamarosan nagyobb káosz üti fel fejét Gotham City-ben, egy felettébb intelligens elme, mely Jokernek hívja magát.

Batman - A Sötét lovag (Batman: The Dark Knight, 2008)

Christopher Nolan második Batmanjéről nem tartom valószínűnek, hogy sokáig veszekednénk a listán elfoglalt helyéről. A Batman – A Sötét Lovag a 21. század legjobb filmjei között van, így nem volt kérdés, hogy ez az alkotás a legjobb amiben Christian Bale valaha szerepelt. (16+)

Matthew McConaughey bevallotta, hogy 18 évesen szexuálisan bántalmazta őt egy férfi

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Christian Bale produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

//Bengur//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·