FILMEZZUNK.HU
"Soha többet ne merd ezt velem megtenni" - Ezért nem jött ki jól egymással Sophia Loren és Marlon Brando

“Soha többet ne merd ezt velem megtenni” – Ezért nem jött ki jól egymással Sophia Loren és Marlon Brando

2674

“Soha többet ne merd ezt velem megtenni” – Ezért nem jött ki jól egymással Sophia Loren és Marlon Brando

Sophia Loren és Marlon Brando ki nem állhatták egymást. A két egykori sztár a 20. század második felében váltak igazi filmcsillagokká, színészekként mind a ketten rengeteget tettek le az asztalra. A ’60-as években még együtt is dolgoztak, az 1967-ben megjelent A hongkongi grófnő című romantikus film főszereplői voltak. Bár a képernyőn jól mutattak egymás mellett, a valóságban nem jöttek ki túl jól egymással.

"Soha többet ne merd ezt velem megtenni" - Ezért nem jött ki jól egymással Sophia Loren és Marlon Brando

Charlie Chaplin alkotásában, melyben Loren Nataschát alakította, Brando Ogden Mearst volt a színésztársa. A színésznőnek 2014-ben megjelent Yesterday, Today, Tomorrow: My Life című könyvében bevallotta, hogy nem volt könnyű dolga Brandoval a közös munka során. Egyszer még arra is rá kellett szólnia határozottabban, hogy Brando túl messzire ment, amikor olyan helyet érintett Loren testén, ahová nem kellett volna – pontosabban a fenekére tévedt a keze.

“Hirtelen rám tette a kezét, én erre teljes nyugalommal megfordultam, majd úgy belefújtam az arcába, ahogy egy dühös macska tette volna. Azt mondtam neki: “soha többet ne merd ezt velem megtenni. Soha többet!” Ahogyan szúrós tekintettel néztem rá, olyan kicsinek és védtelennek tűnt, szinte a saját hírhedtségének áldozata volt.”

– emlékezett vissza a könyvében. Hozzátette, Brando ezután tiszteletben tartotta a kérését, ám az ominózus eset után még nehezebbé vált vele a közös munka. A Daily Mail brit napilap a Marlon Brandóról írt Brando’s Smile: His Life, Thought, and Work című életrajzi könyv alapján írta meg a Loren és A keresztapa sztárjának kapcsolatát. A könyvnek köszönhetően kiderült, hogy a két színésznek volt egy másik konfliktusa is, melynek során Brando azt állította kolléganőjéről, hogy rosszabb a lehelete, mint egy dinoszaurusznak. Valószínűleg ez a megjegyzés is nagyon fájdalmas lehetett a színésznő számára.

Így néz ki ma az ismert színész, aki 22 évig állta Bud Spencer pofonjait

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·