FILMEZZUNK.HU
Döbbenetes siker az új Top Gun film, tömegben tódultak Tom Cruise új filmjére az emberek - Top Gun: Maverick

Hivatalossá vált, jön a Top Gun 3!

374

Hivatalossá vált, jön a Top Gun 3!

Úgy tűnik, Tom Cruise visszatérhet legendás szerepébe, Maverickként, ugyanis készül a Top Gun 3. része. Az első rész még 1986-ban került a mozikba, a második részre pedig kerek 35 évet kellett várni, de úgy tűnik, az alkotók nem akarják ismét eddig húzni.

Az egyik legnevesebb díjátadón a Top Gun 2 az év filmje

Tom Cruise visszatérhet legendás szerepébe, Maverickként

A Top Gun: Maverick hatalmas sikert ért el, világszerte 1496 milliárd dolláros bevételt hozott és számos díjra jelölték, így nem is olyan meglepő, hogy készül a következő film. Cruise pedig már alá is írt egy szerződést a Warner Bros. Discovery-vel filmek fejlesztésére és gyártására. Cruise a Warner Bros. Discovery-vel készülő filmekben fog szerepelni, de a nem kizárólagos szerződés lehetővé teszi számára, hogy más stúdiókkal, például a Paramounttal is dolgozzon, ahol éppen a Mission: Impossible 8-at forgatja. Ez a megállapodás lehetőséget biztosít számára a Top Gun 3 elvállalására, amelynek fejlesztése folyamatban van, és a Top Gun: Maverick egyik társszerzője, Ehren Kruger dolgozik a forgatókönyv vázlatán.

Az új filmben várhatóan Cruise ismét együtt fog szerepelni Miles Tellerrel és Glen Powelllel, akik a második részben a fiatal pilótákat, Bradley Bradshaw-t és Jake Seresint alakították, illetve visszatérhetnek a prodicerek is, Jerry Bruckheimer és David Ellison. A Maverick rendezője, Joe Kosinski, állítólag vagy rendezőként vagy producerként fog közreműködni. Teller már 2022-ben beszélt arról, hogy szívesen vállalna egy következő Top Gunt, de hozzátette, hogy minden Tom Cruise-on áll. Cruise zsúfolt menetrendje miatt a rajongóknak valószínűleg még várniuk kell a Top Gun 3 bemutatójára, de már készül a forgatókönyv, ami mindenképp jó hír.

10 év után kitálalt Katie Holmes: megdöbbentő, hogy miket mondott egykori férjéről, Tom Cruise-ról

(Via Noizz.hu)


Article Tags: · · ·