FILMEZZUNK.HU
Mel Gibson ismét filmet rendez, főszerepben Mark Wahlberg!

Mel Gibson ismét filmet rendez, főszerepben Mark Wahlberg!

1023

Mel Gibson ismét filmet rendez, főszerepben Mark Wahlberg!

Rendezőként Mel Gibson nem olyan termékeny, mint színészként, de a 68 éves amerikai alkotó most ismét beáll a kamera mögé, és Flight Risk címmel forgat filmet Mark Wahlberg főszereplésével. A sztoriról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy Wahlberg egy pilótát fog játszani, aki egy veszélyes bűnözőt szállít a bíróságra.

Mel Gibson ismét filmet rendez, főszerepben Mark Wahlberg!

Gibsont eddig kétszer jelölték rendezői Oscar-díjra, és az első jelölést aranyszoborra is váltotta 1996-ban a legjobb filmes kategóriát is megnyerő A rettenthetetlenért, majd A fegyvertelen katonáért is jelölték 2017-ben, de akkor Damien Chazelle vitte haza a díjat a Kaliforniai álomért. Azóta nem rendezett, de Wahlberggel színészként együtt dolgozott a Megjött apuci 2-ben és a tavalyi Stuart atyában (ez utóbbit Gibson élettársa, Rosalind Ross írta és rendezte egyébként). A Flight Risk forgatókönyvét Jared Rosenberg írta, és szerepelt a 2020-as blacklisten, tehát azon forgatókönyvek között, melyeket Hollywoodban nagyra tartanak, de még nem karolta fel egy stúdió sem. Most A fegyvertelen katona mögött is álló Lionsgate adott zöld utat a projektnek, melynek ügyvezető igazgatója, Joe Drake így nyilatkozott a filmről:

“Imádjuk Mel Gibson és Mark Wahlberg tagadhatatlanul felvillanyozó párosát. Ezen világklasszis tehetségek összefogása egy dinamikus, karakterközpontú film érdekében a Flight Risket az év egyik legizgalmasabb, legkihagyhatatlanabb eseményévé fogják tenni.”

Hogy melyik év lesz ez, arról egyelőre nem árultak el konkrétumot. Mel Gibson egyébként tavaly még azt mondta, hogy végre valahára elkészül a Halálos fegyver 5. is, amit ő rendez, és az idei év első felében forgatja le, de erről azóta sem érkezett több hír.

Egyszerűen képtelenség elhinni, hogy Ralph Macchio már 62 éves – Friss fotókon a legendás karate kölyök

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·