FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves is csatlakozhat a Marvel-moziverzumhoz

Keanu Reeves elárulta, hogy ki lenne a legszívesebben a Marvel-moziverzumban

2979

Keanu Reeves elárulta, hogy ki lenne a legszívesebben a Marvel-moziverzumban

Ha valaki, hát Keanu Reeves nem unatkozik. A John Wick franchise negyedik részét tavaly mutatták be, de már az ötödiket készítik elő, folytatódik a Constantine, valamint a BRZRKR képregényéből is készül adaptáció, amit ő maga rendezhet meg. És akkor még a Cyberpunk 2077 plusz tartalmairól nem is beszéltünk.

Reeves pár hónapja elárulta, hogy melyik DC-s hőst játszaná el szívesen, most pedig arra is fény derült, hogy a Marvelnél kire esne a választása. A válasza annak fényében különösen érdekes, hogy a színész korábban találkozott a Marvel csapatával és Kevin Feige-val beszélgetett egy közös jövőről.

Reeves a Jimmy Kimmel Live műsorban beszélt arról, hogy régebben hatalmas képregényrajongó volt és most is annak vallja magát. A műsor során azt a kérdést is megkapta, hogy gyermekfejjel melyik Marvel-karaktert játszotta volna el, mi volt a legnagyobb álma, a színész pedig rávágta azt, akiért már Gabriel Luna, Norman Reedus és Ryan Gosling is bejelentkezett: Szellemlovast. Az alábbi videóban végignézhetitek a teljes beszélgetést, érdemes, mert Reeves lelkesedése imádnivaló:

A képregényekben először 1972-ben felbukkanó karaktert Nicolas Cage kétszer is megformálta a mozikban Johnny Blaze-ként (2007-ben és 2012-ben), míg a S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozatban Ghost Rider egy másik inkarnációját, Robbie Reyes-t láthattuk felbukkanni Gabriel Luna alakításában.

Ez a 7 Marvel film követi majd a Bosszúállók: Végjátékot

(Forrás: hirado.hu)


Article Tags: · · · ·