FILMEZZUNK.HU
Tudtad? 16 érdekes tény a Venom című filmről

Tom Hardy elárulta, hogy kik inspirálták Venom megformálásában

1300

Tom Hardy elárulta, hogy kik inspirálták Venom megformálásában

A 2018-as év igazán jól sikerült Tom Hardy számára. A színészt lovaggá ütötték, a Glamour UK az év legszexibb férfiának nevezte, és viaszszobrot kapott Madame Tussaud panoptikumában. És ha mindez nem volna elég, ebben az évben tette azt a nagy lépést, amelyre manapság minden színésznek az igazi határ: főszereplő lett egy képregény óriásköltségvetésű megfilmesítésében. A Venom kettős szerepe nagy megmérettetés volt számára.

Tom Hardy-t annyira megviselte a Venom forgatása, hogy több műtétet is végre kellett rajta hajtani

Elmondása szerint neki a szerep a fontos, nem a siker, és továbbra is a szerepeivel kapcsolatos igényesség az egyetlen mérték.

“Én legalább három, egymástól nagyon különböző figurából építkeztem a Venom forgatásán. Ott volt példának Woody Allen önkínzó neurózisa, és az ebből származó összes humor. De ott volt Conor McGregor, a harcművész bajnok hallgatag, übererőszakos stílusa, mellettük pedig Redman, a rapper: a szabad és elszabadult gátlástalanság mintája. A filmstúdió főnökeinek persze ezeket nem mondtam el: ők ettől megrémültek volna…”

– mesélte Tom Hardy, aki a szerepnek köszönhetően tényleg igazi szupersztárrá vált és időközben már a harmadik Venom film van készülőben.

Rá sem ismerni a Másnaposok duci sztárjára – Zach Galifianakis elképesztően sokat fogyott

(via mafab.hu)


Article Tags: · ·