FILMEZZUNK.HU
Christina Ricci érdekességek

Most ünnepli 44. születésnapját Christina Ricci – Íme 10 meglepő érdekesség a szépséges színésznőről

1149

Christina Ricci érdekességek

Christina Ricci Santa Monicában, Kalifornia államban született 1980. február 12.-én. Több art house filmben szerepelt, mint a Jégvihar, drámákban, mint a Rém, független vígjátékokban mint a Nem ér a nemem!, amiért Golden Globe-jelölést kapott a legjobb női főszereplő kategóriában, de sikerfilmekben is játszott, mint Az Álmosvölgy legendája vagy a Totál turbo, ám valószínűleg a legtöbben az Addams Family gyereksztárjaként ismerhetik. A csodaszép színésznő a napokban ünnepli 44. születésnapját, melynek alkalmából itt az idő egy picit jobban megismerkedni vele.

Christina Ricci

(1) Édesanyja ingatlanügynök, édesapja kriminál-pszichológus, három testvére van.

(2) Christinára egy iskolai színielőadáson figyelt fel egy filmkritikus, aki azt tanácsolat a lány szüleinek, hogy a vigyék el egy meghallgatásra.

Christina Ricci érdekességek

(3) Christina Ricci először reklámfilmekben szerepelt, majd tíz évesen Cher és Winona Ryder oldalán szerepet kapott a Sellők (1990) című filmben.

(4) Tehetségének és karakteres játékának köszönhetően Barry Sonnenfeld rendező beválogatta őt az Addams Family – A galád család (1991) stábjába. A film egy csapásra világhírű és keresett színésznővé tette.

Christina Ricci

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·