FILMEZZUNK.HU
Denzel Washington: "Isten üzenetének élek és nem szégyellem!"

Denzel Washington: “Isten üzenetének élek és nem szégyellem!”

9044

Denzel Washington: “Isten üzenetének élek és nem szégyellem!”

A Szent Szellemmel való betöltekezésről vallott az Oscar-díjas Denzel Washington lelkész barátjával (A.R. Bernard) együtt egy Instagram videóban. Felidézve azt a pillanatot, amikor először érezte Isten jelenlétét elmondta, hogy ez milyen hatással volt nem csak az ő, hanem a gyerekei életére is.

16 híresség, aki nyíltan beszél az Istenbe vetett hitéről

A 30 perces beszélgetés során a világhírű színész elmondta a brooklyni Keresztény Kulturális Központ vezetőjének, hogy 3 alkalommal adta át életét Krisztusnak és egy alkalommal természetfeletti élménye volt Istennel.

“Betöltött a Szent Szellem és megijedtem. Azt mondtam magamban: “Várjunk csak én nem akartam először ilyen mélyre merülni, inkább buliznék még egy kicsit.”

– ismerte be a színész. Az emlékezetes természetfeletti élmény Charles E. Blake püspök West Angeles Isten Krisztusban Gyülekezet nevű hívő közösségben történt a ’80-as években.

“Robert Townsenddel mentem el a gyülekezetbe és, amikor Isten elé járultunk úgy döntöttem, hogy ez alkalommal mindent feladok, Isten elé teszek és meglátjuk majd mi történik. Bementem az ima szobába, Istent magasztaltam, feladtam és elengedtem mindent és ekkor olyat tapasztaltam, amit még soha. Később édesanyámnak meséltem a történtekről és elmondtam neki, hogy olyan érzésem volt, mintha felemelkedtem volna a levegőbe és csak mosolyogtam.”

– mesélte a színész, aki kijelentette, mindenképpen természetfeletti volt, ami vele történt. “Ez egy életreszóló tapasztalat volt, amit akkor még nem értettem.” – mesélte a művész, akinek még évekbe telt ezután, hogy ténylegesen átadja Istennek az egész életét.

"Mindenben amit csináltok, helyezzétek az első helyre Istent" - Denzel Washington

2017-ben a Washington Post egyik interjújában mesélt megtéréséről.

“Azt csinálom, amit Isten nekem szánt a kezdetektől fogva. Isten 20 éves koromban már előre megmondta nekem, hogy be fogom utazni a világot és több millió embernek fogom elmondani az igazságot. És ez így is lett. 59 éves koromban édesanyám viszont kiemelte, hogy bár sok jót teszek, nem mindegy, hogy azt a helyes úton viszem-e véghez. Ma már nem iszom, nem élek úgy mint korábban. Isten üzenetének élek és nem szégyellem, nem félek azt megosztani.”

– mondta korábban Denzel Washington. Mostani beszélgetésükben beismerte, hogy a Szent Szellemmel való találkozása volt az, amely megtartotta őt a hírnév és siker ellenére hosszú éveken át.

“Isten jelenléte segített nekem, hogy összeszedett és határozott legyek a személyemmel kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek hasonló tapasztalata volt.”

– tette hozzá. Viszont kiemelte, hogy szerinte attól még, hogy valaki találkozik a Szent Szellemmel nem lesz még tökéletes az élete.

“Ez nem azt jelenti, hogy a Szent Szellem miatt már minden csodás és tökéletesen Isten akarata. Végső soron ugyanis mi felelünk a döntéseinkért és azért, hogy másokat megmentsünk.”

– mondta lelkész barátjának. Beismerte, hogy a legnagyobb fia hasonló élményekről számolt be és ő is megtapasztalta Isten jelenlétét.

“Nagyon örültünk neki, hogy közelebb került Istenhez, de imádkozunk folyamatosan, hogy a többi gyerekünkkel is ez történjen.”

– mondta Denzel Washington, aki végül kihangsúlyozta, hogy semmit sem akar jobban annál, hogy majd a szentekkel együtt a mennybe menetelhessen.

Istennek adja a dicsőséget Dwayne Johnson, hogy átvezette élete nehezebb időszakain

(via Hit Rádió)


Article Tags: · · · ·