FILMEZZUNK.HU
Whoopi Goldberg beismerte, hogy jön az Apáca show 3!

Whoopi Goldberg elárulta, hogy jön az Apáca show 3!

2562

Whoopi Goldberg elárulta, hogy jön az Apáca show 3!

Whoopi Goldberg már 2020-ban beharangozta a Disney-vel, hogy elkészítené a nagysikerű zenés film újabb folytatását, de aztán sajnos leállt a projekt.

Whoopi Holdberg-el jöhet Apáca Show 3!

Az ABC The View című talkshow-jában volt társműsorvezető Whoopi Goldberg, és amikor az egyik szegmensben Jenifer Lewis-szal beszélgettek, az egykori Deloris Van Cartier azt mondta, hogy

“Remélem tudod, hogy meg fogjuk csinálni azt a harmadik részt! Mindent megtennék, hogy újra együtt dolgozhassunk ebben, annyira szórakoztató volt.”

Jenifer alakította a filmben Deloris Las Vegas-i barátnőjét, énekes társát, akivel igazán vicces párbeszédeket folytattak. A két színésznő egyébként együtt játszott további négy filmben is, köztük a 92-es Apáca show folytatásában, ami szintén óriási siker lett a nagyérdemű szemében. Az biztos, hogy egy jó forgatókönyvvel nem is lenne olyan nehéz tető alá hozni a projektet, hiszen korábban Wendy Makkena (a szende Mary Robert nővér) is megerősítette, hogy szívesen részt venne benne. Nemkülönben Kathy Najimi, aki amúgy is második virágkorát éli, a közelmúltban épp a Hókusz pókusz 2-vel.

Újabb Apáca show film a láthatáron!

Az is biztos, hogy a napjainkban is aktív Maggie Smith is magára öltené ismét a “fityulát”. Az Apáca Show 3-at még 2020 decemberében jelentették be, mint a Disney+ nagy esélyesét. Ám a 2021-es hírek óta – amikor a film rendezőjét Tim Federle-t és íróját, Madhuri Shekart nyilvánosságra hozták – semmilyen update nem jelent meg. Whoopi Goldberg ennek ellenére nagyon elszánt és őt ismerve biztosan tető alá kerül az alkotás, amelynek nemcsak ő, hanem rajongók milliói örülnének.

Whoopi Goldberg, eredeti nevén Caryn Elaine Johnson egyike azon kevés filmcsillagoknak, kiknek munkásságát Oscar-, Tony-, Emmy-, Grammy- és Golden Globe-díjjal egyaránt elismerték – vagyis magáénak tudhatja az EGOT-címet. Bár az Apáca Show kétség kívül az egyik leghíresebb alkotása, olyan filmekben is láthattuk csodás alakítást nyújtani, mint a Ghost, a Bíborszín, a Made in America, A kis gézengúzok, A csendestárs vagy a Bárhol, bármit, bármikor.

15 híres színész, amikor még igazán fiatal volt

(Via colore.hu)


Article Tags: · · · · ·