FILMEZZUNK.HU
Döbbenetes siker az Így neveld a sárkányodat 3., agyonverte a mezőnyt az animációs mese

Jön az Így neveld a sárkányodat élőszereplős változata!

2244

Jön az Így neveld a sárkányodat élőszereplős változata!

Dean DeBlois visszatér a nagysikerű Így neveld a sárkányodat franchise-hoz, a rendező elkészíti ugyanis az animáció élőszereplős változatát. Az Oscar-díjra is jelölt Így neveld a sárkányodat története a mitikus viking faluban, Berkben játszódik, ahol Hablaty, a kétbalkezes fiatal vikinget ismerhetjük meg, aki összebarátkozik egy sérült sárkánnyal, akit Fogatlannak nevez el.

Mason Thames (Fekete telefon) és Nico Parker (The Last of Us) játsszák a főszerepeket a kasszasiker animációs film élőszereplős változatában. A fiatal színészek Hablaty és Astrid szerepét alakítják majd. A film forgatása várhatóan nyáron kezdődik Dean DeBlois rendezésében, aki az animációs trilógia mindhárom részét készítette. A Universal, amely a produkciót finanszírozza, 2025. március 14-re tervezi a bemutatót.

A Cressida Cowell könyvei alapján készült, a Universal és a DreamWorks által támogatott fantasy-sorozat világszerte több mint 1,6 milliárd dollár bevételt hozott korábban, a produkciókból ráadásul zenés előadás és vidámparki attrakció is készült. DeBlois nevéhez egyébként olyan további nagysikerű produkciók kapcsolódnak, mint a Mulan és a Lilo & Stitch.

Johnny Depp 48 éves hasonmásán ámulunk: a mexikói férfi a színész tökéletes mása

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·