FILMEZZUNK.HU
Itt van Henry Cavill és Guy Ritchie új filmjének brutálisan őrült előzetese! - The Ministry Of Ungentlemanly Warfare

Itt van Henry Cavill és Guy Ritchie új filmjének brutálisan őrült előzetese!

342

Itt van Henry Cavill és Guy Ritchie új filmjének brutálisan őrült előzetese!

The Ministry Of Ungentlemanly Warfare címmel érkezik idén áprilisban Guy Ritchie rendező legújabb háborús – ráadásul náci – filmje, mely egy igaz történetet dolgoz fel Henry Cavill és Alan Ritchson főszereplésével, akik őrültek módjára gyilkolják a nácikat.

A film Damien Lewis könyve alapján készült, mely a Különleges Műveletek Parancsnokságáról (SOE), avagy sir Winston Churchill brit miniszterelnök által a második világháború alatt létrehozott titkosszolgálatról szól. A SOE feladatai közé tartozott a szabotázsakciók megszervezése és lebonyolítása is. Ebből fogunk egy kis ízelítőt kapni Guy Ritchienek köszönhetően, aki sajátos módon dolgozta fel a sztorit.

A főszerepekben a már korábban említett Henry Cavillt és Alan Ritchsont láthatjuk, de feltűnik még Eiza González, Alex Pettyfer, Hero Fiennes Tiffin, Babs Olusamokun, Henrique Zaga, Til Schweiger, Henry Golding és Cary Elwes is. Az első előzetes felidézheti bennünk Tarantino Becstelen Brigantik című művét. Hazai bemutatóról egyelőre nem tudni, de remélhetőleg hozzánk is megérkezik.

Így gyúrta szénné magát Alan Ritchson a Reacherre

(Via Androgeek.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·