FILMEZZUNK.HU
Emlékszel még a Baywatch főszereplőjére? Így néz ki napjainkban a 69 éves David Hasselhoff

Már 71 éves David Hasselhoff! Így néz ki napjainkban a Baywatch egykori sztárja

23107

Már 71 éves David Hasselhoff! Így néz ki napjainkban a Baywatch egykori sztárja

Az NBC rögtön az első évad után elkaszálta a Baywatchot a nem túl kedvező nézettségi adatok láttán. Egyvalaki azonban hitt abban, hogy ennél sokkal több van a piros fürdőruhákban, ezért a saját pénzét kockáztatva odaállt producerként a sorozat mögé, és elintézte, hogy képernyőn maradhasson a produkció – a többi pedig történelem. A bátor géniusz természetesen nem más volt, mint Mitch Buchannon, azaz David Hasselhoff.

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a legendás sorozatsztár, David Hasselhoff

Manapság azonban ha feltűnik egy-egy filmben, akkor is főképp önmaga paródiájaként, és diszkós haknikoncertjei is legendaszámba mennek. Hasselhoff 71 évesen a legnagyobb örömmel csinál hülyét magából bárhol, ha ezt készpénzre tudja váltani. Emellett állandó alkoholproblémái miatt került előtérbe, és az újságok címlapjára, amit nagyobbik lánya, Taylor Ann megelégelt, ezért elkészítette a híres Hasselhoff-videót, amelyen a tengerparti életmentő és sportkocsis igazságosztó a földön fekve gajdolt és hamburgerezett.

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a legendás sorozatsztár, David Hasselhoff

A videó után Hasselhoff inkább magába nézett, és talpra állt. Jelenleg Kaliforniában él két lányával, akikkel pár éve még egy közös valóságshow-t is forgatott. David Hasselhoff 2018-ban nősült meg harmadszor, a nála 28 évvel fiatalabb Hayley Robertset vette feleségül.

Így néznek ki most a Baywatch egykor sztárjai!

(Via NLC.hu)


Article Tags: · · ·