FILMEZZUNK.HU
Sokkoló dolgok derültek ki Jake Gyllenhaalról - Pszichopataként viselkedett filmje forgatásán

Sokkoló dolgok derültek ki Jake Gyllenhaalról – Pszichopataként viselkedett filmje forgatásán

996

Sokkoló dolgok derültek ki Jake Gyllenhaalról – Pszichopataként viselkedett filmje forgatásán

Jake Gyllenhaal sokoldalú, tehetséges színész, akiről általában nem a botrányai miatt olvashatunk, nem úgy, mint most. Egy jelentés szerint az egyik filmje, a Suddenly egészen pontosan a minősíthetetlen viselkedése miatt esett szét. A produkciót egyébként egy nagy presztízsű túlélőthrillernek szánták még 2021-ben, Jake Gyllenhaallal és Vanessa Kirbyvel a főszerepben. A történet szerint egy házaspár balesetet szenved valahol az Atlanti-óceánon, és egy lakatlan szigeten köt ki, innentől pedig elindul a harc a túlélésért.

Sokkoló dolgok derültek ki Jake Gyllenhaalról - Pszichopataként viselkedett filmje forgatásán

Gyllenahaal egyben a film producere is lett, úgyhogy bőven volt beleszólása a projektbe, viszont végül annyi konfliktus volt, hogy az egész projekt szétcsúszott. A francia Technikart magazin hozott le egy cikket, amiből kiderült, hogy mi is történt pontosan a filmmel, amire 30 millió dollárt költöttek el, majd az egész összeomlott még a forgatás előkészítésének a negyedik napján.

“Gyllenhaal állítólag a Suddenly megszállottjává vált: nyolc héttel a forgatás előtt alapjaiban akart változtatni a sztorin és a forgatókönyvön úgy, hogy már a díszletek is készen voltak. A munka Izlandon folyt, a stábtagok a belüket is kidolgozták, ám Gyllenhaal elégedetlen volt. A jelentés szerint kész pszichopataként viselkedett, és csak olaj volt a tűzre, hogy a járvány közepén betegesen félt a koronavírus-fertőzéstől.”

A színész-producernek olyan követelései voltak, hogy egy se nem fehér, se nem vörös kocsit akar vezetni, és a díszletépítők a hotel helyett inkább a saját autóikban aludjanak, nehogy megfertőzzék a sztárokat és a fontos stábtagokat. Állítólag Gyllenhaal többször ordítozott a rendezővel és már az első olvasópróbát is szabotálta, mert a Warner Bros. Bolondos dallamok-rajzfilmjeiből ismerős Pepe lö Pici stílusában olvasta fel a határozottan nem komikusnak szánt szövegeit. Azonban nem is ezek akasztották ki legjobban a rendezőt, hanem az, amikor a színész alsógatyára vetkőzött és megmártózott a jeges óceánban, mondván, hogy ha már látja a tenger, akkor úszik is benne.

Végül a rendező, Thomas Bidegain megelégelte a helyzetet, felhívta a másik producert, Alain Attalt, és közölte vele, hogy így nem kezdődhet el a forgatás. A nehéz természetű színészt végül leváltották, és a főszerepeket Gilles Lellouche és Mélanie Thierry játszották el. Azóta pedig már meg is volt a bemutató Franciaországban, Lengyelországban, Németországban, Szingapúrban és Oroszországban is.

Jake Gyllenhaal bevallotta: borzasztó volt Jennifer Anistonnal szexjelenetet forgatni

(Via Noizz.hu)


Article Tags: ·