FILMEZZUNK.HU

Sokkoló dolgok derültek ki Emma Roberts-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

33391

Sokkoló dolgok derültek ki Emma Roberts-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Ha úgy kell élnie valakinek a mindennapjait, hogy folyamatosan nagyító alatt van, és a legapróbb hibái miatt is mindenki neki esik, nem csoda, ha elszakad nála a cérna. Az eleve temperamentumos, tűzről pattant embereknek pedig nehéz vissza fogniuk magukat, amikor címlapra kerülnek valamilyen mondva csinált hírrel. Egy-két híresség komoly indulatkezelési problémával küzd, és ezt csak egy jó szakember tudja kidolgozni belőlük.

10+ sztár, akik nem félnek attól, hogy beszéljenek a munkakeresés küzdelmeiről

Emma Robertsről súlyos dolgok derültek ki

Az akkor 22 éves Emma Roberts testi sértésért került például rács mögé. Emma Roberts és négy évvel idősebb párja Evan Peters kapcsolata nagyjából egy éve tartott, amikor az incidens történt. A színésznő és barátja egy hotelben tartózkodtak, amikor az ominózus eset történt: egy szóváltást követően Emma olyan erőset húzott be Evannek, hogy a srác később kórházi kezelésre szorult. Szemtanúk szerint csupa vér volt az orra, és néhány harapásnyom is éktelenkedett a testén. Robertset nem sokáig tartották fogva, mert, amikor szintén színész szerelme kijött a kórházból, kiderült, nem emel vádat, hanem megpróbálják maguk között rendezni az ellentéteiket. Azt beismerte, hogy barátnője beverte az orrát, azt azonban cáfolta, hogy a lány meg is harapta volna.

Sokkoló dolgok derültek ki Emma Roberts-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Emma Roberts és Evan Peters

Egy másik sokkoló eset is napvilágot látott a színésznőről. Egy korábbi munkatársa azzal vádolta meg Emma Robertset, hogy transzfób. Angelica Ross, aki transznemű, megvádolta a munkatársát, Emma Robertset, hogy transzfób viselkedést tanúsított az American Horror Story egyik jelenetének forgatásakor. Az esetről egy Instagram Live-ban számolt be. Angelica Ross elmondása szerint az eset 2019-ben történt a sorozat forgatásán, amikor ő és Emma Roberts együtt dolgoztak. A beszámolója szerint az eset közben Roberts vicceskedni próbált, de a humor helyett megbántotta őt.

Sokkoló dolgok derültek ki Emma Roberts-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Angelica Ross és Emma Roberts

Angelica Ross nagyon dühös volt az eset miatt, de inkább nem szólt semmit, mert attól tartott, hogy a következmények őt fogják érinteni, ahogyan másoknál is történt, akik kritizálták Roberts viselkedését. A két színésznő azóta sem beszélt, pedig közös jelenetekben kellett szerepelniük. Ross azt mondta, hogy Roberts érezte a feszültséget kettejük között, amiről próbált vele beszélni, de Ross nem volt rá hajlandó.

Kristen Stewart ezzel a “romantikus” képpel vállalta fel leszbikus kapcsolatát

(Via Starity.hu)


Article Tags: ·