FILMEZZUNK.HU
Már 64 éves a Herkules egykori sztárja - Kevin Sorbo a mai napig nagyon jól tartja magát

Már 65 éves a Herkules egykori sztárja – Kevin Sorbo a mai napig nagyon jól tartja magát

15709

Már 65 éves a Herkules egykori sztárja – Kevin Sorbo a mai napig nagyon jól tartja magát

A Herkules című, 1995-ös tévésorozat hazánkban is nagy sikert aratott, először a TV2-n futott, később az AXN és a VIASAT6 csatornák is műsorra tűzték. A világon összesen 175 ország lakosa követhette nyomon a kalandos történetet, emiatt a ’90-es évek egyik legnépszerűbb szériájának ezt tartják. A hat évadot megélt sorozatot öt tévéfilm előzte meg, a főszerepet az összes alkotásban Kevin Sorbo alakította.

Kevin Sorbo (Herkules)

Amikor Sorbo 1994-ben először eljátszhatta az ókori görög mitológiai alakot a Herkules és az amazonok című egész estés alkotásban, 36 esztendős volt. Sok női rajongó szívét megdobogtatta akkoriban. Elképesztő, hogy szalad az idő, a színész idén már a 66. születésnapját fogja ünnepli.

A Herkules szívtiprója ma már felismerhetetlen – Friss fotókon a 64 éves Kevin Sorbo

Kevin Sorbo a családjával

Miután 1999-ben véget ért a Herkules, olyan sorozatokban láthatták viszont a nézők, mint az Androméda vagy A narancsvidék. A színészkedés az élete része maradt, IMDB-oldalán rengeteg projektjét felsorolták, ami a közeljövőben vár rá, köztük van a Knight’s End című fantasysorozat is. Ennek ellenére mindenki számára Herkules maradt, ezt Instagram-oldalán is gyakran megkapja rajongóitól.

10 érdekesség a régi idők kedvenc Herkuleséről, Kevin Sorbo színészről

Végül 1999-ben azért hagyta ott a Herkulest, mert megkapta az Androméda sorozat főszerepét, amelyben Dylan Hunt kapitányt játszhatta el. A színészet mellett a rendezés sem áll távol tőle, a Herkules két epizódja is az ő vezénylése alatt készült el. A 2017-es Legyen világosságban is amellett, hogy főszerepet játszott, a rendezői székben is ő foglalt helyet.

A valóságban ő Chris Evans barátnője – Az Amerika Kapitány sztárjának igazi bombázó a párja

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·