FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone és Richard Gere durván egymásnak estek egy filmforgatáson

Sylvester Stallone és Richard Gere durván egymásnak estek egy filmforgatáson

6838

Sylvester Stallone és Richard Gere durván egymásnak estek egy filmforgatáson

Vannak olyan színészkollégák, akik a forgatások alatt nem jönnek ki jól, ennek ellenére sikerül a közös filmjüket megcsinálniuk együtt. Azonban fordult elő már olyan eset is, hogy egy vita miatt az egyik színésztől inkább megvált a rendező. Így járt Richard Gere is, aki az 1974-es A lordok bandája című film Chicóját alakította volna eredetileg, ám Sylvester Stallonéval összeakasztották a bajszukat.

Sylvester Stallone és Richard Gere durván egymásnak estek a forgatás alatt

Stallonéval még 2006-ban az Ain’t It Cool híroldal csinált egy interjút, amelyben rajongók kérdezhették őt, akkor valaki kíváncsi volt arra, hogy mi történt közte és Gere között A lordok bandája című filmforgatás alatt.

“Úgy vonult a több számmal nagyobb motordzsekijében, mintha ő lett volna a legtökösebb közülünk. Egyik nap improvizáltunk egy verekedős jelenetet, amivel egy kicsit túlzásba is estünk. Próbáltam úriember módjára leállítani őt, de annyira benne volt a szerepben, hogy lelehetetlen volt kezelni.”

– magyarázta Stallone. Ennél egy sokkal súlyosabb konfliktus alakult ki köztük, amikor együtt ettek egy kocsiban, pont ebédszünetük volt.

“Hot dogot ettem, erre ő hátulról mellém ült az anyósülésre, kezében egy alumíniumpapírba tekert fél csirke wrap szendviccsel, amiről majdnem lecsöpögött már a mustár és a zsír. Mondtam is neki, hogy összepiszkolja az autót. Erre azt válaszolta, ne aggódjak emiatt. Én erre csak ennyit reagáltam: “ha ráfolyik a nadrágomra az ebéded, tudni fogsz róla.”

Richard Gere erre direkt úgy harapott bele az ételébe, hogy ráfolyasson egy kis mustárt kollégája nadrágjára.

“A könyökömmel belevágtam a fejébe, és lényegében kidobtam az autóból. A rendezőnek ezután muszáj volt döntenie, vagy én maradok, vagy ő. Richardot végül kirúgta, azóta pedig nem kedvel engem.”

Végül Chico szerepét Perry King kapta meg. Nem ez volt az egyetlen nagy konfliktus a két sztár között. Elton John életrajzi könyvében mesélte el, hogy egy exkluzív partijára meghívta Diana hercegnőt és még sok más hírességet is. Ott szintén verekedtek egymással.

Nicolas Cage-nek van gyomra: élő csótányt evett A vámpír csókja film kedvéért

(Via Femina)


Article Tags: · · ·