FILMEZZUNK.HU
Már 80 éves a Reszkessetek, betörők! Harryje - Joe Pesci a mai napig jól tartja magát

Már 81 éves a Reszkessetek, betörők! Harryje – Joe Pesci a mai napig jól tartja magát

5955

Már 81 éves a Reszkessetek, betörők! Harryje – Joe Pesci a mai napig jól tartja magát

Joe Pesci főleg a Reszkessetek betörőknek köszönheti ismertségét. A betörő karaktere remekül állt neki, de nem ez volt a legfontosabb alakítása. 24 évvel ezelőtt ugyan befejezte a színészi pályafutását, de Robert De Nironak mégiscsak sikerült meggyőznie, hogy szerepet vállaljon Az ír c. krimiben, amit a Netflix mutatott be 2019-ben hatalmas sikerrel.

Joe Pesci

Játszott például a „Glorious Guys” filmben (1990), amiért Joe Pesci akadémiai díjat kapott a legjobb mellékszerepért. A Kaszinó (1995) filmben ugyanazt a bordáját törte el, amit 1980-ban a Raging Bull filmben is.

Joe Pesci

1999-ben az 56 éves Pesci bejelentette színészi karrierének a végét, hogy a zenének szentelhesse az idejét. Gyermekkori álma 3 stúdió albumban jelent meg, míg a legutolsót 2019-ben adták ki.

Joe Pesci

2019-ben Joe szerepet kapott egy filmben, amit hosszas győzködés után fogadott csak el. Ez volt Az ír c. krimi, ahol szintén egy gengszter bőrébe kellett belebújnia. Információk szerint több mint 50 alkalommal utasította el a felkérést, majd Robert De Nironak sikerült meggyőznie. 76 évesen Pesci Rassel Bufalino szerepét kapta Al Pacino és Robert De Niro oldalán.

Már 87 éves is elmúlt Robert Redford – A jóképű színész a mai napig remekül tartja magát

(Via Skubizo)


Article Tags: · ·