FILMEZZUNK.HU
Fotók: ő lesz Bud Spencer utódja az új Piedone sorozatban

Fotók: ő lesz Bud Spencer utódja az új Piedone sorozatban

3020

Fotók: ő lesz Bud Spencer utódja az új Piedone sorozatban

A Sky Italia nemrég jelentette be, hogy folytatást kapnak a Magyarországon is közkedvelt Piedone-filmek. A hírek szerint a Bud Spencer által megformált Rizzo felügyelő tanítványa, Vincenzo Palmieri lesz a főszereplő, akit nem más mint a Gomorrából is ismert Salvatore Esposito alakítja. Nézzük, mit lehet tudni Bud Spencer utódjáról.

Érdekességek a Piedone című filmekről

A Piedone filmek sorozat formájában tér vissza

Nehéz helyzetben van Salvatore Esposito, hiszen elődje, Bud Spencer Magyarországon (és Németországban) még népszerűbb volt, mint sok más országban, pl. Amerikában, ahol a filmjei jelentős része forgott, vagy mint szülőhazájukban, Olaszországban. A színész korábban ezt azzal magyarázta, hogy talán az idősebbek még a vízipólós korszakáért tisztelték, és lehet valami a magyarok életstílusában is, amitől jobban tudnak azonosulni az életművével. Hét évvel a halála után a Sky Italia nemrég bejelentette a sokak számára kedves hírt, hogy folytatást kapnak a Magyarországon is közkedvelt Piedone-filmek. A forgatókönyvet Peppe Fiore írta, a rendező Alessio Maria Federici, a film pedig egyfajta tisztelgés Spencer öröksége és munkássága előtt.

Ő lesz Bud Spencer utódja az új Piedone sorozatban - Salvatore Esposito

Salvatore Esposito

Aki viszont azt hiszi, hogy az új sorozatban Bud Spencer által megformált Rizzo felügyelő éled újra, azt sajnos el kell szomorítanunk. A folytatásban ugyanis tanítványa, Vincenzo Palmieri kalandjait követhetjük nyomon. A hírek szerint Palmieri Piedone visszatér Nápolyba, hogy szembenézzen múltjával és démonaival, miközben ki kell érdemelnie csapata bizalmát is, és elfogadtatni magát és a saját módszereit a főnökeivel. Rizzo felügyelőhöz hasonlóan ugyanis ő sem szereti a fegyvereket, ez pedig meglepi a munkatársait és a feletteseit.

Ő lesz Bud Spencer utódja az új Piedone sorozatban - Salvatore Esposito

Salvatore Esposito a Gomorra című sorozatban

Az őt alakító Salvatore Espositót, a Gomorra sorozatból ismerhetnek, és úgy néz ki, hogy egyre növekvő hírnévre tesz szert az olasz filmiparban. A tehetséges és karizmatikus színész számos emlékezetes szerepet játszott el az elmúlt évek során, és most lehetőséget kapott arra, hogy csatlakozzon egy olyan projekthez, ami az olasz film ikonikus alakjának emlékét idézi. A sorozatból egyébként négy részt rendeltek be, Salvatore Espositónak ez lesz az első tévés produkciója a Fargo 2020-as negyedik évadja óta.

(Via NLC.hu)

Így néznek ki most Bud Spencer és Terence Hill fiai – Friss fotókon a 63 éves Giuseppe és az 54 éves Jess


Article Tags: · ·