FILMEZZUNK.HU
Borzasztó dolgok derültek ki Julia Roberts-ről - Így akasztotta ki színésztársait a Hook forgatásán

Borzasztó dolgok derültek ki Julia Roberts-ről – Így akasztotta ki színésztársait a Hook forgatásán

2325

Borzasztó dolgok derültek ki Julia Roberts-ről – Így akasztotta ki színésztársait a Hook forgatásán

Még gúnynevet is aggattak rá a háta mögött. Vannak olyan színészek, akikkel bármilyen rossz dolog történik a magánéletükben, a munkatársai, illetve a rajongói ebből semmit nem vesznek észre. Azonban a sztárok is emberek, így nem egy olyan híresség van, aki egy váratlan magánéleti fordulat után a munkába temetkezik, ám a szomorúsága negatív hatással van a viselkedésére. Így járt Julia Roberts is, aki az 1991-es Hook-filmben Tinkerbellt, azaz Csingilinget alakította.

Borzasztó dolgok derültek ki Julia Roberts-ről - Így akasztotta ki színésztársait a Hook forgatásán

Julia Roberts a Hook című filmben

A színésznő és akkori szerelme, Kiefer Sutherland felbontották az eljegyzésüket, így a Hook forgatását összetört szívű szingliként kezdte meg. A Hook forgatása alatt többen panaszkodtak a viselkedésére, előfordult, hogy a lakókocsijából ki sem bújt órákra, és rengeteget késett, illetve sokat hisztizett. Pár kollégája ráakasztotta a Tinkerhell gúnynevet, amit a Tinkerbell névből alkottak meg, lényegében a bell szócskát lecserélték hellre, ami magyarra fordítva poklot jelent. Ezzel még az Entertainment Weekly újságírója is szembesítette a színésznőt. Akkor elmondta, nem hallott erről, emellett megvédte magát, szerinte teljesen normális temperamentumú, de neki is vannak azért rosszabb napjai, ahogy senki sem, ő sem tökéletes. A film rendezője, Steven Spielberg memoárjában emlékezett a forgatásokra, mint kiderült, egyik alkalommal Julia rengeteget késett, majd bocsánatkérés nélkül megjelent a helyszínen, és így szólt neki:

“Most már készen vagyok!”

Spielberg reakciója erre ez volt:

“Akkor állunk készen, amikor én azt mondom, Julia.”

– emlékezett vissza a könyvében a legendás rendező. A rendező a 60 Minutes című műsorban is nyilatkozott a színésznőről:

“Nem ez volt a legjobb időszak arra, hogy Julia és én együtt dolgozzunk.”

– magyarázta, utalva rá, hogy a színésznő éppen nagy magánéleti válságon ment keresztül, ami sajnos hatással volt a közös munkájukra.

Foghatja a fejét Steven Spielberg: Pornószínésznőnek állt a lánya

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · · ·