FILMEZZUNK.HU
Kitálalt az egykori gyereksztár: Lindsay Lohan drog és szexfüggőséggel küzd

Kitálalt az egykori gyereksztár: Lindsay Lohan drog és szexfüggőséggel küzdött

6411

Kitálalt az egykori gyereksztár: Lindsay Lohan drog és szexfüggőséggel küzdött

A korán rivaldafénybe került gyermeksztárok élete valahogy mindig hamar kisiklik, nem volt ez másképp Lindsay Lohan amerikai színésznővel sem. A botrányairól ismert színésznő túl van már néhány alkohol-, és drogelvonón, sőt azt is vállalta, hogy szexuális éhségét is kezelni kellett.

Lindsay Lohan

A harmincas éveit alig kezdő hölgy jó néhány elvonón túl van, mondhatnánk, hogy van összehasonlítási alapja elvonók tekintetében. Alkohol és drog problémái mellett, már a szexfüggőség miatt is került ilyen intézetbe. Filmbe illő módon pont az egyik függő társához sikerült közelebb kerülnie, de hát nyilván ez sem egy könnyű út a megtisztulásig. Gondolatait amolyan Rolling Stones stílusban fogalmazta meg egyszer, mikor azt mondta, hogy nem tud másra gondolni, mint a piára, a drogokra és a szexre.

Lindsay Lohan smink nélkül mutatta meg az arcát - A színésznő kiegyensúlyozottabb, mint valaha

Exbarátja, Riley Giles mesélt arról, hogy a sztár ki sem akar szállni az ágyból, állítólag vad és könyörtelen, napokat és éjszakákat töltöttek együtt. Állítólag olyan sűrűn váltogatta egy időben a partnereit, hogy azt már a barátai is kiborítónak találták.

Már 16 éve, hogy Heath Ledger meghalt – Így emlékezett meg róla egykori barátja, Jake Gyllenhaal


Article Tags: ·