FILMEZZUNK.HU
Sandra Bullock egy időre visszavonul a színészettől, hogy csak a családjára és a gyerekeire tudjon koncentrálni

Sandra Bullock elárulta, hogy miért nincs fent a közösségi médiákon – Meglepő az oka!

3093

Sandra Bullock elárulta, hogy miért nincs fent a közösségi médiákon – Meglepő az oka!

Sandra Bullock saját állítása szerint megtanulta a leckét, egy friss interjúban végre elmondta, miért nincs fent a közösségi oldalakon. A színésznő az 1995-ben megjelent A hálózat csapdájában című filmben vállalt főszerepet, amely úgy tűnik, hogy a mai napig nagy hatással van rá, a The Jess Cagle Show műsorban pedig fel is merült a kérdés, hogy csakugyan a kultikus akcióthriller miatt kerüli a közösségi médiát.

A hálózat csapdájában /The Net, 1995/

A hálózat csapdájában című filmben

Sokat megtudtam akkoriban” – jegyezte meg humorosan a színésznő.

Igazi hackerekkel találkoztunk a munkálatok során, és emlékszem, hogy az emberek egyre csak azt kérdezték, hogy tényleg lehetséges-e az, hogy a számítógép segítségével rendelhetnek pizzát, én pedig azt feleltem, hogy igen

– mondta Bullock. Irwin Winkler rendezésében Bullock egy Angela Bennett nevű IT szakértőt alakít, aki váratlanul leleplez egy kormányzati összeesküvést, ennek következményeként pedig Angela teljes személyazonosságát kitörlik az úgynevezett hálózatról. Egy kétségbeesett hajsza veszi kezdetét, amely során a nő megpróbálja visszaszerezni régi életét.

“Én csak lusta vagyok. De felszállok rá, és trollkodom majd a barátaimmal. Amint a gyerekeim is használni kezdik, én is tudni fogom, hogyan kell navigálni rajta. Nem akarok naiv maradni.”

– tette hozzá a színésznő.

Így fest napjainkban Paul Walker egyszem lánya – A szép modell idén már 25 éves

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·