FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb film Gary Oldman szereplésével

A 10 legjobb film Gary Oldman szereplésével

19971

3. Éli könyve (The Book of Eli, 2010)

Egy posztapokaliptikus világban járunk. 30 évvel ezelőtt nukleáris katasztrófa történt, mely miatt minden megváltozott. A nap égető, ha nem hord az ember szemüveget, könnyen megvakulhat. Az utakon lerobbant, holtestekkel teli autók állnak, illetve fosztogatók leselkednek a vándorokra. Az ivóvíz kincs. Ebben a világban Éli egy olyan dolgot próbál áthurcolni Amerikán, amelyen az emberiség sorsa múlhat, egy könyvet, melyet mindenáron meg kell védenie. Sajnos úgy néz ki, hogy vannak, akik mindent feltesznek annak érdekében, hogy ezt megszerezzék.

Éli könyve (The Book of Eli, 2010)

2. Batman-trilógia (Batman, 2005-2012)

Bruce Wayne (Christian Bale) szüleit a gyermek szeme láttára ölik meg. A fiatal, árva milliomos önszántából elhagyja Gothemet, hogy megismerje a bűnözők világát. Közben folyamatosan edzi magát. Vándorlása során a Távol-Keleten megismerkedik Henri Ducarddal, aki kiképzi őt, de nem osztja mestere radikális nézeteit és visszatér Gotham Citybe. A városban dúl a korrupció, de szövetségere lel a fiatal ügyésznő, Rachel (Katie Holmes) és Gordon nyomozó (Gary Oldman) személyében. Bruce Wayne felveszi a harcot az igazságtalansággal, miközben minden rendelkezésére álló eszközt bevet. Az éjszaka sötétjében feltűnik egy rejtélyes maszkos idegen, aki denevérnek öltözve leszámol a bűnözőkkel.

Batman-trilógia (Batman, 2005-2012)

1. A legsötétebb óra (Darkest Hour, 2017)

Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülmények között nézett szembe legsötétebb órájával, lelkesítette fel a nemzetet, és próbálta megváltoztatni a történelem menetét.

A legsötétebb óra (Darkest Hour, 2018) - Előzetes

A rák teljesen megváltoztatta, így néz ki most Jeff Bridges

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Gary Oldman produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·