FILMEZZUNK.HU
A Már megint Malcolm különc kölykéből igazi álompasi lett

A Már megint Malcolm különc kölykéből igazi álompasi lett

3853

A Már megint Malcolm különc kölykéből igazi álompasi lett

A Már megint Malcolm 2000 és 2006 között ment a televízióban, a főszerepet játszó Frankie Muniz pedig utána autóversenyző lett, és olyan sok agyrázkódása volt, hogy már a szerepére sem emlékszik, a súlyos memóriazavara miatt állandóan jegyzetelnie kell.

Frankie Muniz

A fiatal színész Ridgewoodban született. Apja III. Francisco James Muniz étteremtulajdonos, anyja nővér volt. Apja puerto ricói, anyja ír, olasz származású. Van egy testvére, Christina. Munizt nyolcévesen fedezték fel egy észak-kaliforniai tehetségkutató showban. Szülei a későbbiekben elváltak, majd az anyjához költözött Burbankbe. Magyarországon leginkább a Már megint Malcolm című vígjátéksorozat szereplőjeként ismert. Hollywoodban 2003-ban ő volt az egyik leggazdagabb tizenéves.

Frankie Muniz

A Már megint Malcolm első epizódját, amit a Fox Broadcasting Company 2000. január 9-én mutatott be, kb. 23 millió ember nézte meg. A második rész kb. 26 millió dollárba került. Bár sokan azt gondolják, hogy Muniz komikus színész, ő maga ezzel nem ért egyet. 2001-ben Emmy-díjra jelölték. A televíziós karrierje során több vendégszerepet kapott, pl: a Sabrina, a tiniboszorkány , vagy a Mad tv című sorozatokban. Első filmes főszerepében Willie Morist alakította a Kutyám, Skip-ben.

Frankie Muniz

2020-ban elvette Paige Price-t, akit 2018 novemberében jegyzett el. Február 21-én volt az esküvő, amiről Muniz azt nyilatkozta, hogy tökéletes volt.

A Cobra 11 sztárjának felesége igazi bombázó – Már 13 éve bolondul gyönyörű feleségéért


Article Tags: · ·