FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a születésnapját ma ünneplő Sarah Jessica Parker-ről

10 meglepő érdekesség a születésnapját ma ünneplő Sarah Jessica Parker-ről

9680

Sarah Jessica Parker érdekességek

Azt tudjuk, hogy senki más nem játszotta volna el Carrie Bradshaw-t a Szex és New York-ban úgy, mint ő. Azt is tudjuk, hogy stílusérzéke páratlan, vörös szőnyeges megjelenései egytől egyig lenyűgözőek. De mit tudunk még Sarah Jessica Parkerről? Íme néhány érdekesség a napokban 59 éves színésznőről.

Rá sem ismerünk! Így néz ki Sarah Jessica Parker 2022-ben, 56 évesen

1) Sarah Jessica Parker 1965. március 25-én született Nelsonville városában, Ohióban. Nyolc testvérével Cincinnatiben nőtt fel. Itt kezdett balettet tanulni, majd később a New York-i American Ballet Theatre-ben játszott. 

2) Professzionális karrierje nyolc éves korában indult, amikor szerepet kapott A kis gyufaárus lány című televíziós Andersen-adaptációban. 

Sarah Jessica Parker érdekességek

3) Sarah Jessica Parker majdnem ott hagyta a Gumiláb (1984) című produkciót, amikor szóba került, hogy le kellene vágatnia a haját és befestenie vörösre. Végül azonban a készítők megkegyelmeztek neki és megtarthatta hosszú fürtjeit.

4) Robert Downey Jr.-ral hét év együttélés után 1991-ben szakítottak. Jelenleg Matthew Broderickkel alkotnak egy párt, akivel 1997-ben házasodtak össze.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 32 éve elválaszthatatlanok egymástól

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · ·