FILMEZZUNK.HU
Minden idők 7 legrosszabb filmje

Minden idők 7 legrosszabb filmje

7341

A 7 legrosszabb film

A lista Magyarország egyik legnagyobb filmes adatbázisa, a www.filmkatalogus.hu alapján állt össze. Összesen több ezer szavazat érkezett, amiből összetudott állni a legrosszabb produkciók listája. Lássuk a listát:

7. Sharknado (Cápavihar)

A viharos szelek éhes cápákat ragadnak ki az óceánból egy Los Angeles-i hurrikánban. Még a sivatagos területek lakói sincsenek biztonságban a szörnyű ragadozóktól, és a természet legjobb gyilkosai elől kell meneküljenek. De vajon hova lehet elrejtőzni olyan cápák elől, melyek az egekben is képesek vadászni?

Cápavihar (Sharknado, 2013)

6. Mega Shark vs Crocosaurus (Megacápa az óriáskrokodil ellen)

Amikor Afrikában felfedeznek egy 457-méteres krokodilt, az angol vadászt, Nigel Putnamet hívják, hogy elkapja. Amikor azonban a krokodilszörnyet szállító hajót megtámadja a félelmetes megalodon, mindkét szörnyeteg kiszabadul az óceánba, és titáni csatát vívnak a Panama-csatornában.

Gyilkos cápa vs óriáspolip /Mega Shark vs Giant Octopus, 2009/

5. Justin Bieber – Believe

Justin Bieber 2012 szeptemberében indult második világ körüli turnéjára, amellyel Believe című albumát népszerűsítette. Ezúttal is vele tartott Jon M. Chu aki a Soha ne mondd, hogy soha-t is jegyezte. A filmben a nézők betekintést nyerhetnek a turnék világának kevésbé csillogó, embert próbáló világába is a maga őszinte nyersességével együtt.

Justin Bieber - Believe (Justin Bieber's Believe, 2013)

4. Monsturd (Kakiember)

Jack Schmidt sorozatgyilkos megszökött a börtönből, és most az FBI elől menekül. Mikor sarokbaszorítják, a csatornába fut, és beleesik valami trutyiba, amit egy vegyi anyagokkal kísérletező cég öntött oda. A találkozás hatására DNS-e átalakul, félig ember – félig ürülék lesz belőle, ami folytatni szándékozik az öldöklést…

Szarember (Monsturd, 2003)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·