FILMEZZUNK.HU
Kaley Cuoco arcát teljesen tönkretette a plasztika - Így nézett ki fiatalon, a beavatkozások előtt

Kaley Cuoco arcát teljesen tönkretette a plasztika – Így nézett ki fiatalon, a beavatkozások előtt

50192

Kaley Cuoco arcát teljesen tönkretette a plasztika – Így nézett ki fiatalon, a beavatkozások előtt

Kaley Christine Cuoco 1985. november 30-án látta meg a napvilágot Camarillo-ban, Kalifornia államban. Magántanuló volt, ennek köszönhetően pedig már tizenhat évesen befejezte a középiskolát. Kaley már fiatalkora óta színészkedik, feltűnt reklámokban is és sorra kapta a kisebb szerepeket. Már hat éves korában modellkedni kezdett és hat különböző Barbie reklámban is szerepelt. Az első nagy szerepe az 1992-es Quicksand: No Escape mozifilmben volt.

Kaley Cuoco arcát teljesen tönkretette a plasztika

Kaley Cuoco fiatalon

A színésznő két évig titokban járt Johnny Galeckivel, az Agymenők Leonard-jával. A pár 2009-ben szakított egymással. 2013-ban férjhez ment Ryan Sweeting, teniszjátékoshoz, ám 2015 szeptemberében közös megegyezéssel el is váltak. 2016-ban ismerkedett meg Karl Cookkal, akivel aztán 2018-ban házasságot kötöttek és azóta is egy párt alkotnak.

Kaley Cuoco arcát teljesen tönkretette a plasztika

A hírességek körében nem meglepő, ha plasztikai sebészhez fordulnak, hogy kijavíttassanak néhány hibát vagy próbálják megőrizni fiatalságukat. Vannak, akik nem szívesen beszélnek arról, milyen beavatkozásokon estek át, de olyanok is vannak, akik nem szégyenlik, hogy megműttették magukat. Kaley Cuoco, az Agymenők Penny-je utóbbiak táborát erősíti, aki nyíltan beszélt arról, hogy nemcsak egyszer, hanem több alkalommal is kés alá feküdt annak érdekében, hogy úgy nézzen ki, ahogy most ismerjük.

Kaley Cuoco arcát teljesen tönkretette a plasztika

A színésznő nem volt elégedett önmagával, ezért már tizennyolc évesen felkeresett egy plasztikai sebészt. Cuoco elmondta, hogy ekkor még csak az orrát műttette meg, majd következett a többi beavatkozás. Szerintetek a műtétek előtt vagy most néz ki jobban?

Tom Holland szeretett volna egy szenvedélyes szexjelenetet a Pókemberbe – Erre a reakcióra nem számított!

(Via Vilagunk.hu)


Article Tags: · · ·