FILMEZZUNK.HU
Jessie Cave

A Harry Potter színésznője kitálalt: sokkoló dolgot tettek vele a forgatáson

6456

A Harry Potter színésznője kitálalt: sokkoló dolgot tettek vele a forgatáson

Jessie Cave alakítása a Harry Potter filmekben Lavender Brownként alighanem sokak számára emlékezetes maradt, a fiatal színésznő és humorista azonban egy friss interjúban elárult egy kellemetlen élményt, amely a forgatáson érte őt.

Jessie Cave

Cave a Félvér hercegben, majd pedig a Halál ereklyéi-ben alakította Brownt, egy kisebb, ugyanakkor annál fontosabb szerepről van szó. A fiatal lány karaktere a történetben végül azután szorult kissé háttérbe, miután kapcsolatuk Ron Weasley-vel zátonyra futott. A The Independent magazinnak adott friss interjújában Cave őszintén beszélt arról, hogy a Halál ereklyéi forgatásán mennyire másként viselkedtek vele, miután felszedett néhány kilót a Félvér herceg forgatása után.

“Miután lezárultak a munkálatok egyszerűen felszedtem némi fölösleget mivel épp növekedésben voltam. Előfordul az ilyesmi, a forgatáson azonban mintha egy külön ‘fajként’ kezeltek volna. Borzalmas volt. Valójában többről is van szó, mint az önbizalom hiányáról, amely abból fakadt, hogy jóval nagyobb méretű farmert kellett hordanom”

– mondta Cave.

“Láthatatlannak éreztem magam, mindez pedig hatalmas problémákat okozott a munkám során. Borzalmas, hogy ez így van, és hogy a nőknek folyamatosan foglalkozniuk kell a testsúlyukkal”

– tette hozzá a színésznő.

Demi Moore szomorú vallomása: az iskolában erőszakoskodtak vele, az apja pedig öngyilkos lett

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·