FILMEZZUNK.HU

Nicolas Cage végre elárulta, hogy miért vállalt el annyi zs-kategóriás filmet

12352

Nicolas Cage végre elárulta, hogy miért vállalt el annyi zs-kategóriás filmet

Nicolas Cage kétségtelenül számos nagysikerű produkcióban vállalt szerepet, az utóbbi években azonban mintha mindez erősen megváltozott volna. A varázslótanonc, A szellemlovas: A bosszú ereje, csupán két kasszasiker, amely hatalmasat lendíthetett volna Cage karrierjén, ez azonban nem történt meg. Helyette viszont egymás után bukkant fel olyan projektekben, amelyek többsége egyenesen digitális hordozón vagy online platformokon került forgalmazásba.

Nicolas Cage végre elárulta, hogy miért vállal el annyi zs-kategóriás filmet

Hamar elterjedt a pletyka, hogy Cage valójában felélte közel 150 millió dollárra rúgó vagyonát, ráadásul további 6,3 millió dolláros tartozást halmozott fel az adóhatóságok felé. Mindez mostanáig ugyan nem került megerősítésre, a színész egy friss interjúban azonban nyíltan beszélt arról, milyen anyagi nehézségekkel kell megküzdenie.

“Ott van az összes hitelezőm és az adóhivatal, havi 20 ezer dollárt költök arra, hogy anyámat megpróbáljam távol tartani az elmegyógyintézettől, nem megy. Egyszerre történt minden”

– jegyezte meg a színész. Cage azt is elmondta, hogy nem volt hajlandó hogy csődöt jelenteni, még akkor sem, ha a közvetlen környezetében élő emberek ezt tanácsolták neki. Ekkor jött jól a VOD-filmek végtelen sora, bár az Oscar-díjas színész hangsúlyozta, hogy soha nem vállalt olyan szerepet, amiben nem hitt.

“Amikor évente négy filmet csináltam, akkor is találnom kellett bennük valamit, hogy mindent beleadhassak. Nem működött mindegyik. Néhány csakugyan fantasztikus volt, mint a Mandy, de néhány nem működött. De soha nem adtam fel. Csak csináltam, a többi nem érdekelt”

– tette hozzá a színész. A GQ magazin értesülései szerint Nicolas Cage másfél évvel ezelőtt rendezte minden adósságát.

Bud Spencer fia már túl van a 60-on – Egykor apja szakasztott képmása volt

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·