FILMEZZUNK.HU
Megérkezett a Godzilla x Kong: Az új birodalom végső előzetese!

Megérkezett a Godzilla x Kong: Az új birodalom végső előzetese!

3772

Megérkezett a Godzilla x Kong: Az új birodalom végső előzetese!

A Godzilla Kong ellen a koronavírus-járvány és az akkori Warner-vezetés párhuzamos forgalmazási stratégiája ellenére is szépen teljesített a mozikban, úgyhogy a Legendary Pictures és a Warner zöld utat adtak a folytatásnak, aminek a legújabb, brutális kedvcsinálóját itt tekinthetitek meg:

Nem mellékes infó, hogy a 2024-re időzített mozifilmnek Godzilla x Kong: The New Empire (Godzilla x Kong: Az új birodalom). A hivatalos szinopszis szerint az új film a gigászok összeröffenése mellett kitér majd a két címszereplő titán eredettörténetére, valamint a Koponya-sziget rejtélyei is a cselekmény fókuszába kerülnek. Szóval Godzilla és Kong pusztító szörnyek helyett a Földet védelmező istenségekként fognak működni.

A Godzilla x Kong: The New Empire 2024. március 15-én kerül az amerikai mozikba a jelenlegi tervek szerint. Ezt is Adam Wingard rendezte, a forgatókönyvét pedig Terry Rossio (Godzilla Kong ellen), Jeremy Slater (Holdlovag) és Simon Barrett (V/H/S) írták. A főbb (emberi) karaktereket Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Fala Chen, Alex Ferns és Rachel House játsszák.

Chris Hemsworth-t komolytalan színésznek tartják Hollywoodban a kigyúrt teste miatt

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·