FILMEZZUNK.HU
7 híresség, akik nyíltan felvállalják hitüket a közösségi médiában

7 híresség, akik nyíltan felvállalják hitüket a közösségi médiában

260

7 híresség, akik nyíltan felvállalják hitüket a közösségi médiában

A most felsorolt hírességek arra használják a közösségi média platformjait, hogy megosszák másokkal Krisztus szeretetét. A közösségi média egy nagyon hatékony eszköz. Míg egyesek számára a “jól nézek ki szelfi” folyamatos megosztását jelenti, mások számára ez sokkal többet jelent. Számukra ez egy kommunikációs csatorna, ahol megoszthatják másokkal a Krisztussal való találkozást. Ami egyben eszköz Isten jóságának ünneplésére is. Ezek a hírességek a platformjukban Jézus iránti szeretetüket ünneplik, és másokat is erre buzdítanak. Amikor az emberek online és offline kritizálják ezeket a hírességeket a hitükkel kapcsolatban, ők nem hátrálnak meg és nem zárkóznak el attól, amiben hisznek. Jézus átsegíti őket az élet legnagyobb viharain, és arra készteti őket, hogy ezt az üzenetet terjesszék követőiknek. Íme tehát hét híresség, akik nyíltan felvállalják hitüket a közösségi médián keresztül.

1) Selena Gomez

7 híresség, akik nyíltan felvállalják hitüket a közösségi médiában

Selena Gomez énekesnő, aki aktívan megosztja Isten szeretetüzenetét a közösségi médián keresztül. A Twitteren közzétett egy pillanatképet a Genezis egyik bibliai verséből: “Nagy nemzetté teszlek, és megáldalak, s naggyá teszem neved, és áldott leszel.” A képet a következő felirattal párosította: “Nem az a lényeg, hogy amid van, hanem az, hogy te mit tudsz adni.” Mivel többször említi Jézust, és gyakoriak a bibliai üzenetei a közösségi oldalain, nem meglepő, hogy Gomez keresztény. Gomez tavaly egy Twitter kérdés-felelet szekciójában elárulta, hogy a Nobody című dala az Istennel való kapcsolatáról szól. Christian Postnak adott interjújában kifejtette: “Ezt a dalt arról az egyetlen dologról írtam, ami mindent összetart számomra, még akkor is, ha én magam ezt nem tudom megcsinálni.

2. Demi Lovato

7 híresség, akik nyíltan felvállalják hitüket a közösségi médiában

Demi Lovato énekesnő, aki vigaszt talált a hitben. A “Staying Strong: 365 Days a Year” című könyve egy napi áhítatgyűjtemény, ami bibliai verssel kezdődik. A közösségi médiában hangoztatta rajongói előtt Isten hatalmát a mindennapi életünkben. “Szeretem, amikor Isten apró dolgokat tesz, amikor apró jeleket mutat neked, amivel azt üzeni, hogy “megfordíthatod a napodat!!!” – írta. Lovato Istennek köszöni sikereit és az akadályok leküzdését. A Life & Style magazinnak adott interjújában elmondta, hogy az elmúlt néhány éve Istennel való személyes kapcsolata van. A rehabilitációs incidense körüli médiacirkusz csúcspontján ezt írta a Twitteren: “Néha úgy tűnik, hogy Isten csak szarokat dob ​​az utamba, és ANNYIRA dühös leszek rá… De sosincs kétségem afelől, hogy át fog vinni az egészen. Tudom, hogy ott vagy Isten… Soha nem mulasztja el megmutatni nekem, hogy végig mellettem van. Még a nehéz időkben is.

3. Justin Bieber

10 híresség, akik a pénzüket arra fordították, hogy egy idegen napját szebbé tegyék

Justin Bieber énekes nyíltan beszél hitéről és Jézus Krisztussal való kapcsolatáról, különösen az interneten. A közösségi médiát platformként használja saját hitüzenetének megosztására, és másokat is Jézus követésére bátorít. Amikor megjelent a keresztény áhítatos Jesus Calling, arra buzdította rajongóit, hogy kezdjék el olvasni a Bibliát. Instagramján megosztott egy idézetet a könyvből, amely két bibliai verset tartalmazott a Zsoltárokból és az I. Korintusiaknak írt levélből, amelyben a keresztényeknek azt tanácsolják, hogy bízzanak az Úrban. Bieber rendszeresen jár templomba. Amikor a törvénnyel bajba került, állítólag sűrűbben látták őt templomban. Amikor élete mélypontján volt, akkor is Istenbe vetette hitét.

4. Adrienne Bailon

7 híresség, akik nyíltan felvállalják hitüket a közösségi médiában

Adrienne Bailon jámbor keresztény, aki nem titkolja elkötelezettségét hite iránt, különösen a közösségi médiában. Megosztott egy képet egy új Bibliáról, amit ajándékba kapott. A kép mellett kedvenc bibliai versét is megosztotta a Filippieknek írt levélből 4:13-ból: “Bármim is történjen, bárhol is legyek, bármit átvészelhetek abban, aki azzá tesz, aki vagyok.” Bailon és régi barátja, Lenny Santiago szakítása után napi talkshow-jában megosztotta, hogy most csak Jézus szerelmére összpontosít. A Twitteren pedig buzdította 600 000 követőjét, hogy “az igazi szeretet kihozza belőlünk Jézust”.

5. Adriana Lima

7 híresség, akik nyíltan felvállalják hitüket a közösségi médiában

A brazil modell Adriana Lima gyakran ír hitéről a közösségi médiában. Egy fotót is közzé tett, hogy kifejezze háláját minden áldásért. “Kedves Isten. Szeretnék egy percet szánni arra, hogy ne kérjek tőled semmit, hanem egyszerűen köszönetet mondjak mindenért, amim van.” Lima hívő katolikus, aki minden vasárnap misére jár. 2006-ban azt mondta a GQ Magazine-nak, hogy szűz volt, és azt tervezte, hogy az esküvőjéig megtartóztatja magát a szextől. Azt mondta a GQ-nak: “A szex a házasság után való… A férfiaknak tiszteletben kell tartaniuk, hogy ez az én döntésem. Ha nincs tisztelet, az azt jelenti, hogy nem is akarnak engem.

6. Ally Brooke Hernandez

7 híresség, akik nyíltan felvállalják hitüket a közösségi médiában

A Fifth Harmony énekese Ally Brooke Hernandez keresztény, aki nem fél megosztani Jézus üzenetét. Instagramra feltöltött egy képet az egyik kedvenc bibliai verséről, a Józsué 1:9-ből. “Megparancsoltam neked, hogy légy erős és bátor. Soha ne félj, vagy csüggedj. Én vagyok az ÚR, a te Istened, és ott leszek, hogy segítsek, bárhová mész” – olvasható a versben. Rajongóinak folyamatosan küld bátorító üzeneteket Krisztusról, mint például: “Jézus jobban szeret, mint azt tudnánk”, amelyet több, mint 11 000-szer retweeteltek. Hernandez arra is biztatta a Harmonizerst, hogy imádkozzanak édesanyjáért az Instagramon, amikor műtéten esett át. Annyira elöntötte követői szeretete és támogatása, hogy azt mondta: “Szívünk mélyéből köszönjük mindenkinek, aki imádkozott, adományozott és jobbulást kívánt neki. Soha nem fogok tudni viszonozni annyi kedvességet és nagylelkűséget, amit tanúsítotok… Természetesen idegesek vagyunk, de teljes hitünket Istenbe vetjük.

7. Bubba Watson

7 híresség, akik nyíltan felvállalják hitüket a közösségi médiában

Bubba Watson golfozó, aki nyíltan beszél keresztény hitéről, különösen a közösségi médiában. 2011-ben, közvetlenül a Masters utolsó fordulóján Watson kihasználta közösségi média platformját, hogy vasárnap délelőtt bibliai verseket tweeteljen. A Tweet után a hitéről, az Istennel való kapcsolatáról, a keresztény művészek hatásáról beszélt, és megosztott néhány bibliai verset. Néhányan viszont panaszkodni kezdtek a 140 karakteres bejegyzése miatt, ám Watsont ez nem tántorította el hitében. Válasza egyszerű volt: “Te döntöd el követed -e Isten igéjét, ha nem akarod, ne tedd. De Istenről szóló beszédem nem szűnik meg.” Bubba egyedül Jézusnak és a Bibliának tulajdonította a golfban aratott győzelmeit.

Hívőként arra vagyunk hivatva, hogy maga legyünk a világosság. A mai világban nagyon fontos eszköz a média, hogy azon keresztül juttassuk el az Úr szándékát. Bár voltak mélypontjaik és gyengeségük ezeknek a hírességeknek is, de Jézus nevében erőre leltek, és arra használják platformjukat, hogy mások is Őket kövessék.

//Cornelius//

 

(Via beliefnet.com)


Article Tags: · · · · · · · ·