FILMEZZUNK.HU
15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

8113

Híres párok, akik forgatáson találkoztak

A hollywoodi kapcsolatokat elbűvölőnek és epikusnak tekintik, de mindenki tudja, hogy leginkább rövid életűek. A valóságban a celeb házasságoknak válási aránya ugyanannyi, mint a sikeres párosításnak. És bármeddig is tart a szerelem, mindig maradandó nyomot hagy. Következő cikkünkben bemutatunk néhány híres párost, akik a képernyőn hitették el velünk először a virágzó románcot.

1. Michael J. Fox és Tracy Pollan

Kapcsolati státusz: 1988 óta házasok, 4 gyerekük van

15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

Michael és Tracy 1985-ben találkoztak a Családi kötelékek című sorozat forgatásán. A fiatal színészek egy párt alkottak a sorozatban, majd pár évvel később újra találkoztak a Fények, nagyváros című film forgatásán és azóta is együtt vannak.

2. Ben Affleck és Jennifer Garner

Kapcsolati státusz: 13 év házasság után elváltak, 3 gyerekük van

15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

A két híresség kapcsolata barátsággal kezdődött. Ben Affleck és Jennifer Garner a 2001-es Pearl Harbor – Égi háború című film forgatásán találkoztak, majd 2 évvel később újra együtt szerepelhettek a Daredevil című filmben. Egy évvel később Garner elvált akkori férjétől és 2005-re már Affleck volt a második férje. Sajnos 2018-ban ők is elváltak, de megtartották gyermekeik közös felügyeletét és barátságban maradtak.

3. Kirsten Dunst és Jesse Plemons

Kapcsolati státusz: 2017 óta vannak eljegyezve, 1 gyerekük van

15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

Plemons gyakorlatilag meggyógyította Dunst összetört szívét, miután 2016-ban elvált első férjétől. Abban az időben Jesse és Kirsten együtt szerepeltek a Fargo című műsorban, de nem tartott sokáig, hogy a való életben közel kerüljenek egymáshoz. A pár 2017-ben eljegyezte egymást, és 2018-ban üdvözölték fiukat.

4. Ginnifer Goodwin és Josh Dallas

Kapcsolati státusz: 2014 óta házasok, 2 gyerekük van

15 híres pár, akik forgatáson találkoztak

Ginnifer és Josh története igazi szerelem első látásra. 2011-ben az Egyszer volt, hol nem volt című sorozat forgatásán ismerkedtek meg, és ugyanebben az évben kezdtek el randevúzni. A sorozat gyártóinak szerencséjére Goodwin és Dallas a show-ban is párt alkottak, ami lehetővé tette, hogy első terhességét beleszőjék a történetbe.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·