FILMEZZUNK.HU
Aaron Taylor-Johnson lehet a következő James Bond

Aaron Taylor-Johnson lehet a következő James Bond

869

Aaron Taylor-Johnson lehet a következő James Bond

Aaron Taylor-Johnsonnak, a HA/VER (Kick-Ass), a Bosszúállók és az Éjszakai ragadozók sztárjának hivatalos ajánlatot tettek James Bond szerepére – írja a The Sun. A brit bulvárlap bennfentes forrásai szerint a 33 éves brit színész várhatóan elfogadja a 007-es szerepét, átvéve Daniel Craig helyét, aki 15 éven át alakította az MI6 leghíresebb kémjét. A kémthriller-filmeket készítő Eon Productions még idén megkezdi a forgatásokat.

10 színész, akiknek a szuperhőslét teljesen megváltoztatta az életét

Egy a The Sunnak nyilatkozó forrás szerint a következő napokban alá is írhatják a szerződést és elkezdhetik a nagy bejelentés előkészítését. Amikor a múlt héten megkérdezték tőle, hogy eljátszaná-e Bond szerepét, Aaron így válaszolt:

„Elbűvölőnek találom, hogy az emberek engem látnak ebben a szerepben. Ezt nagy bóknak veszem.”

Aaron Taylor-Johnson szép karriert futott be eddig a filmiparban: miután eljátszotta a fiatal John Lennont az énekes fiatalkoráról szóló filmben, megkapta a Ha/Ver című képregényfilm főszerepét. Ezt követte az Anna Karenina és a 2014-es Godzilla, aztán csatlakozott a Marvel Filmes Univerzumához, hogy a Bosszúállók: Ultron korában eljátssza Pietro Maximoff, azaz Higanyszál szerepét. Később Christopher Nolannel is dolgozott együtt a Tenet-ben, ezt követően pedig a King’s Man: A kezdetek-ben is szerepelt. Legutóbb A gyilkos járat-ban láthattuk Mandarin szerepében, de nemsokára a Sony-féle Pókember Univerzumban is feltűnik, mint Kraven, a vadász.

Döbbenet! Teljesen eltüntetnék a Harry Potterből J.K. Rowlingot

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·