FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség, amit talán még nem tudtál Seth Rogen-ről

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál a 42. születésnapját ma ünneplő Seth Rogen-ről

2439

5) Judd Apatow filmdebütjében, a A 40 éves szűzben (2005) színészként és producerként is közreműködött. A híressé vált “Tudod miért vagy te b*zi?” jelenetet Seth Rogen és Paul Rudd improvizálta.

6) Evan Goldberg és Rogen együtt írta a Superbad – avagy miért ciki a szex? (2007) forgatókönyvét. Az írók, Seth Rogen és Evan Goldberg 13 éves korukban kezdtek el dolgozni a forgatókönyvön, állítólag csak azért, hogy kiderüljön, képesek-e rá. Mivel Jonah Hill és Seth Rogen nagyon jó barátok, azt mondták, hogy amikor Evan szerepére kerestek szereplőt, nem is annyira az volt a fontos, hogy milyen jó színész, hanem inkább az, hogy mennyire lehet „új legjobb barát”.

10 meglepő érdekesség, amit talán még nem tudtál Seth Rogen-ről

Evan Goldberg és Rogen

7) Seth Rogen 2008-ban a Howard Stern Showban elmondta, hogy még 2001-ben megírta az Ananász Expressz forgatókönyvét, de mivel akkoriban kezdőnek számított, előbb hírnévre kellett szert tennie, hogy felfigyeljenek a forgatókönyvére, és engedélyezzék a filmet. Seth Rogen eredetileg magának írta Saul szerepét, azonban az olvasópróbán kiderült, hogy James Franco sokkal viccesebben alakítaná a karaktert.

Az eredeti színészpárossal jöhet az Ananász Express 2!

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·