FILMEZZUNK.HU
Rooney Mara érdekességek

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna Rooney Mara-ról

1738

Rooney Mara érdekességek

Rooney Mara amerikai színésznő. Legelső híres filmje a Rémálom az Elm utcában volt, ezután a David Fincher által rendezett Social Network – A közösségi háló és a Tetovált lányban tűnt fel. Számos sorozatban is szerepelt mellékszereplőként, mint a Vészhelyzetben, Született nyomozókban, Különleges ügyosztályban és a Függetlenben. A csodálatos színésznő a napokban ünnepli 39. születésnapját, melynek alkalmából itt az ideje egy picit jobban megismerkedni vele.

A leggazdagabb színészek

1) Patricia Rooney Mara 1985. április 17.-én látta meg a napvilágot a New York állambeli Bedford városában Timothy Christopher Mara és Kathleen McNulty Mara (lánykori nevén Rooney) harmadik gyermekeként.

2) Három testvére van, egy idősebb bátyja Daniel, egy öccse Conor és egy nővére Kate aki szintén színésznőként ismert. Édesapja a New York Giants focicsapatának alelnök játékosa, édesanyja pedig ingatlanközvetítő volt.

Rooney Mara érdekességek

3) Apai ágról ír, német és kanadai-francia, anyai ágról pedig olasz felmenőkkel rendelkezik. Nagyszülei Wellington és Ann Mara hosszú ideig a New York Giants tulajdonosai voltak, ám a focicsapat sikerei nagybátyja, John Mara nevéhez fűződnek. Rooney a dédunokája a Giants alapítójának, Tim Marának, valamint a Pittsburgh Steelers (szintén focicsapat) alapítójának, Art Rooney-nak.

4) Színészi karrierje kezdetén olyan sorozatokban láthattuk, mint a Született nyomozók vagy a Különleges ügyosztály. A mozivásznon a Dream Boy (2008) című filmmel debütált, ezt követte a Nyerő csapat (2009) és a Lázongó ifjúság (2009).

Rooney Mara érdekességek

A Dream Boy című filmben

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·