FILMEZZUNK.HU
Rooney Mara érdekességek

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna Rooney Mara-ról

1771

5) Első jelentősebb szerepét a Rémálom az Elm utcában (2010) című horror-remake-ben kapta, majd feltűnt a 3 Oscar-díjas A közösségi hálóban (2010) is, melyben Rooney Marát Jesse Eisenberg, Andrew Garfield és Justin Timberlake oldalán Erica Albright szerepében láthattuk. A közösségi háló nyitójelenete, melyben Jesse Eisenberget és Rooney Marat láthatjuk, 8 oldal terjedelmű volt a forgatókönyvben, és 99 alkalommal vették fel.

Rooney Mara érdekességek

A közösségi hálóban

6) 2011-ben Oscar- és Golden Globe-díjra is jelölték a Daniel Craig és Christopher Plummer nevével fémjelzett A tetovált lányban (2011) nyújtott alakításáért, melyben a hacker Lisbeth Salander szerepében láthattuk.

7) A piercingek (köztük dupla fülpiercingek, szemöldökpiercing és mellbimbópiercingek), amiket Rooney Mara viselt Lisbeth Salanderként, egytől egyig valódiak voltak. Rooney Mara Svédországban és Brooklynban szerezte be őket. A füléből, a szemöldökéből és a szájából rögtön a forgatás befejezése után eltávolította a testékszereket, ám a jobb mellbimbójában arra az esetre, ha a film folytatásában szerepelne, meghagyta. Azzal indokolta döntését, hogy nem szeretne még egyszer átesni az ékszer felhelyezésén.

15 filmsztár, akinek a valódi arcát csak nagyon kevesen ismerhetik

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·