FILMEZZUNK.HU
Chris Tucker alaposan kikészítette Jackie Chant a Csúcsformában forgatása közben

Chris Tucker alaposan kikészítette Jackie Chant a Csúcsformában forgatása közben

4639

Chris Tucker alaposan kikészítette Jackie Chant a Csúcsformában forgatása közben

Gondolnátok, hogy közel 25 éve már annak, hogy Brett Ratner filmje, a Csúcsformában a mozikba került? A film további két folytatást is megért, Jackie Chan és Chris Tucker párosa pedig mind a három alkalommal hatalmasat zúzott a mozivásznakon. Az első Csúcsformában közel 244 millió dolláros bevételt hozott a konyhára, a rajongók elvárásait pedig a további két rész sem múlta alul.

Jöhet egy új Csúcsformában film, ráadásul az eredeti színészpárossal?

Mind a stáb, mind pedig a két főszereplő azonban alaposan megküzdött a produkció munkálataival. Jackie Channek a forgatások idején alaposan meggyűlt a gondja a film szövegkönyvével. Jackie ugyanis akkoriban csupán törte az angol nyelvet, korábban nem is szerepelt amerikai gyártású egészestés filmben. A színész elmondása szerint éjszakákat nem aludt mire sikerült hibátlanul megtanulnia a szövegét. A helyzetét pedig csak nehezítette az, hogy partnere, Chris Tucker előszeretettel improvizált a jelenetekben.

„Nem csupán saját, de Chris szövegét is ismernem kellett, de szinte minden egyes felvételnél változtatott valamit rajtuk”

– mesélte később Jackie. Persze félreértés ne essék, hiszen a történethez az is hozzátartozik, hogy a két színész többször segítette egymást a forgatások alatt, amely során szoros barátság alakult ki köztük. A barátságra az i-re a pontot egy közös buli tette fel végül, amikor a stáb épp Hongkongban forgatott, Jackie pedig elhívta Christ egy karakoe bárba a helyi barátaival együtt. A hely törzsvendégei pedig nagy valószínűséggel sem korábban, sem pedig később nem láthattak ahhoz hasonlót, mint amikor Chris Tucker közel 4 órán keresztül Michael Jackson dalokra énekelt és táncolt. Alighanem ez a buli inspirálta a folytatásban azt a jelentet, amikor Carter nyomozó egy hongkongi karakoe bárban énekli Michael Jacksontól a Dont Stop Til You Get Enough-ot.

Bár egyelőre kérdéses, hogy elkészül-e a franchise negyedik része, korábban ugyanis több hír felröppent azzal kapcsolatban, hogy újra összeállna a páros. Addig is azonban érdemes újranézni az eredeti Csúcsformábant, és persze a folytatásokat is!

Bo Derek a 80-as évek szexszimbóluma volt – Elképesztő, de még 67 évesen is bombázóan fest

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·