FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 52. születésnapját Jennifer Garner – Íme 10 meglepő érdekesség a gyönyörű színésznőről

Most ünnepli 52. születésnapját Jennifer Garner – Íme 10 meglepő érdekesség a gyönyörű színésznőről

4230

Jennifer Garner érdekességek

Jennifer Garner amerikai, Golden Globe díjas színésznő, aki először a sorozatok világába tört be, majd a későbbiek során nőtte ki magát filmsztárrá. Hírnevet az Alias című sorozat Sydney-jeként szerezte meg, s kapta a későbbiekben a rengeteg filmajánlatot – Hirtelen 30, Daredevil, Juno, A Királyság vagy éppen Az excsajok szelleme. Alábbi összeállításunkban vele ismerkedhettek meg egy picit jobban.

"Hogy mi hiányzik a legjobban? Az Istentiszteletre járás!" - Jennifer Garner

1) Garner a texasi Houstonban született a tanár Patricia Ann és a vegyészmérnök Billy Jack Garner gyermekeként. Ő a középső gyermek két lánytestvére, Melissa Garner és Susannah Garner között. 

2) Már fiatalkorában vonzotta a színpad, kilenc évig balettozott, egyetemi tanulmányait mégis a Denison University kémia szakán kezdte meg. Habár elismerte, hogy szeret táncolni, soha nem törekedett arra, hogy balett-táncosnő legyen.

Jennifer Garner

3) New Yorkban hostessként dolgozott, miközben azon fáradozott, hogy beindítsa színészi karrierjét, majd a nagyobb lehetőségek reményében Los Angelesbe költözött.

4) Karrierjében az áttörést a Hé haver, hol a kocsim? (2000) és a Pearl Harbor – Égi háború (2001) című filmek hozták meg, majd 2001-ben megkapta a J.J. Abrams Alias (2001-2006) című sikerszériájának főszerepét.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Jennifer Garner-ről

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·