FILMEZZUNK.HU
Tudta? Nicolas Cage-nek lehetősége lett volna az elmúlt évek legikonikusabb filmszerepére

Tudta? Nicolas Cage-nek lehetősége lett volna az elmúlt évek legikonikusabb filmszerepére

3436

Tudta? Nicolas Cage-nek lehetősége lett volna az elmúlt évek legikonikusabb filmszerepére

Mielőtt Brandon Routh és Henry Cavill átvették a Superman ruhát Christopher Reeve-től, volt egy pont, mikor majdnem Nicolas Cage lett az Acélember. Cage és a rendező, Tim Burton éveket töltött a “Superman Lives” című filmen dolgozva 1990-ben, és a soha el nem készült film lett az egyik legfelkapottabb kukázott projekt Hollywood történetében. Cage szerint a tény, hogy a “Superman Lives” sosem lett igazi film, mára irreleváns.

Egy hajszálon múlott, hogy nem Nicolas Cage lett Superman

“Állítom, hogy a film, amit Tim és én készítettünk volna, erőteljesebb a képzeletetekben, mint bármelyik eddigi Superman film,” mondta Cage a egy interjú során “Meg se kellett csinálnom a filmet, a képzeletében mindenki tudja, milyen lett volna. Ez Superman. Ez a film. Még akkor is tudják, ha nem is látták — ez a Superman.”

Burton azt mondta egy 2013-as interjúban, hogy a filmben többet fel akartak volna fedezni Superman emberi oldalából. 2015-ben kiadtak egy dokumentumfilmet “The Death of Superman Lives: What happend?” címmel, valamint Cage jelmezes próbafelvételei azóta is fellelhetőek az interneten. Cage azt mondta, nagyon hitt benne, hogy Tim Burton víziója alapján elkészülhet a film.

“Nagyon szerettem volna látni, de igazából mindenképp egy nyertes szituáció kerekedett ki a képzelet ereje miatt,” mondta. “Azt gondolom, az emberek valójában látják a filmet a fejükben, és számos módon elképzelik, és ez talán sokkal mélyebben rezonál, mint a kész film.”

Már 4 éve, hogy elhunyt Kelly Preston – John Travolta 2 gyerekkel maradt egyedül


Article Tags: · ·